close search results icon

Ένα υπέροχο "ευχαριστώ" στην Αστυνομία και την Τροχαία της Πέλλας

Από τον εκπαιδευτικό φυσικής αγωγής και έναν εκ των επιμελητών Ειρηνοδρομίας και εκκίνησης του Μαραθωνίου Γιώργο Γρηγοριάδη. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Όταν είσαι τζέντλεμαν και παρά την κούραση σου αναγνωρίζεις...

Αυτό έκανε ο εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής, εκ των διοργανωτών όλων όσων έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα με την Ειρηνοδρομία και την εκκίνηση του 17ου Μαραθωνίου "Μ. Αλέξανδρος" Γιώργος Γρηγοριάδης, ο οποίος αναγνώρισε το έργο που διετέλεσε κάθε τμήμα της αστυνομίας της Πέλλας.

screenshot-9.png
"Έχοντας ξεκουραστεί πλέον από τους εξουθενωτικούς ρυθμούς της προετοιμασίας για την εκκίνηση του 17ου Διεθνή Αλεξάνδρειου Μαραθωνίου Δρόμου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Τροχαίας Γιαννιτσών, καθώς και τον Διοικητή κ. Πλούγαρλη Βασίλη, για την εξαιρετική οργάνωση του δύσκολου έργου που είχαν να διαχειριστούν", σημείωσε ο κ. Γρηγοριάδης, με ένα υπέροχο, ειλικρινές και...ανακουφιστικό "ευχαριστώ", γιατί έζησε κάθε έκφανση της όλης κατάστασης ενός...πανικού προετοιμασίας με ρυθμούς "μαραθωνοδρόμου". 

02-fFw4e.jpg
03.jpg
04-YL1Up.jpg

"Ήταν πανταχού παρόντες, και για μία ακόμη φορά άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με τον επαγγελματισμό τους.

Θέλω να αναφέρω ακόμα ότι όταν έφτασα στην Πέλλα στις 05.30 το πρωί ήταν όλοι εκεί και όταν έφυγα στις 09.30 βρίσκονταν ακόμη στις θέσεις τους.

05-QvOfG.jpg

Εύγε σε όλους", υπογράμμισε, δείχνοντας τον δρόμο της πραγματικής αναγνώρισης μιας άψογης σε όλα διοργάνωσης αφενός, με ασφάλεια και χωρίς το παραμικρό ευτράπελο αφετέρου.

Και παράδειγμα προς μίμηση για αυτούς που είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μονίμως....γκρινιάρηδες!








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ