close search results icon

Ένας Γιαννιτσώτης που γίνεται Κρητικός! - Ο ταλαντούχος Δημήτρης Κάππας στον ΟΦΗ

Από τον Εθνικό Γιαννιτσών μέσω...Κρήτης στη Superleague. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Ο Δημήτρης Κάππας είναι ένα από τα αστέρια του ποδοσφαιρικού στερεώματος της Πέλλας. Και μάλιστα σε μια θέση δύσκολη και απαιτητική, αυτή του τερματοφύλακα. Και ενώ διέπρεψε στον Εθνικό Γιαννιτσών, ήρθε η στιγμή να γίνει αυτό που συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτόν τον...αετό ποιος θα τον πάρει;
Έτσι, ο Δημήτρης έγινε "Μήλο της Έριδος για ΠΑΕ της Superleague 1.  O υψηλόσωμος τερματοφύλακας (1.95 να 'σαι και...μην φοβάσαι όπως ο Κάππας) μπήκε στο στόχαστρο, δείχνοντας οτι θα βρίσκεται πια μέσα στα μπλοκάκια αρκετών ατζέντηδων. 

Ο νεαρός φέρελπις τερματοφύλακας έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του τόσο με την μικτή Πέλλας με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας Κ16 όσο και με την ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών στην οποία αγωνίζεται φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία! Πώς λοιπόν να μην "παλέψουν" κάποιοι για την απόκτηση του;

371170419-892610552268805-6905928208103500643-n.jpg
Ο ταλαντούχος Δημήτρης Κάππας από τα Γιαννιτσά και τον Εθνικό στην Κρήτη και τον ΟΦΗ.

Έτσι κι έγινε, όπου μετά από "μάχες" που έδωσαν οι επίδοξοι "μνηστήρες" τελικώς ο Δημήτρης Κάππας γίνεται...Κρητικός, καθώς θα βρίσκεται πλέον στην οικογένεια του ΟΦΗ, μίας ομάδας που φέτος δείχνει αρκετά ανεβασμένα χαρακτηριστικά, μίας ομάδας με ιστορία στο ποδόσφαιρό της χώρας.

Ευχόμαστε καλά παιχνίδια και χωρίς τραυματισμούς (το κυριότερο) για τον νεαρό Γιαννιτσώτη τερματοφύλακα, στον οποίο διαφαίνεται οτι μόλις ξεκίνησε στα υψηλότερα πατώματα, μία λαμπρή καριέρα. Και ειδικά σε μία ομάδα που θα έχει όλο το πλαίσιο και τις δυνατότητες να δείξει πόσο αξίζει, όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ