500

Whoops, something went wrong on our servers.

Error
500

Whoops, something went wrong on our servers.

close search results icon

Ένας μαθητής του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών "ενώνει" με τέχνη...Ελλάδα και Σερβία!

Η όμορφη πληροφορία από τον Διευθυντή Λάζαρο Κενανίδη

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

"Όχι ! Το έργο αυτό δεν είναι ενός επαγγελματία ζωγράφου! Είναι φιλότιμη δουλειά που ανέλαβε πρόθυμα ένας μικρός ταλαντούχος μαθητής μας από την Α΄ τάξη."

Ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών "Κύριλλος και Μεθόδιος" Λάζαρος Κενανίδης μας προϊδεάζει οτι κάτι σημαντικό έχει γίνει και συνάμα όμορφο. 

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση η εικόνα, ο πίνακας πιο σωστά που βλέπουμε απεικονίζει το σχολείο από την μεριά της μεγάλης αυλής του. 

screenshot-2-Z32Fr.png

Πού θα αξιοποιηθεί;

Θα προσφερθεί-εκτός των άλλων- ως δώρο (κορνιζαρισμένο) στο Σερβικό Σχολείο "Πατριάρχης Παύλος" στο Βελιγράδι Σερβίας στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος-αδελφοποίησης των σχολείων μας.

Τί είναι εξίσου σπουδαίο και συνάμα συγκινητικό;

Ότι ο εν λόγω μαθητής δεν θα πάρει μέρος στο πρόγραμμα! Εντούτοις- μη φειδόμενος χρόνου- ως φιλότιμος και συμμετοχικός προσφέρθηκε να συνδράμει το αγαπημένο του σχολείο.

"Ως υπεύθυνος καθηγητής του πολιτιστικού προγράμματος συγχαίρω τον μικρό Γιώργο Πολίτη, που έχει μεγάλη καρδιά, και του εύχομαι πάντα να προοδεύει, να εκτιμά και να συμμετέχει. Εύγε παιδί μου. Να σε χαίρονται και να σε καμαρώνουν οι δικοί σου άνθρωποι!! Για ένα συμμετοχικό και ανοικτό σχολείο με ανθρώπινο πρόσωπο", σημειώνει ο κ. Κενανίδης.

Από κάτι τέτοια φαίνεται οτι τελικά αυτή η χώρα, έχει ελπίδα για το μέλλον της!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ