close search results icon

Ένας θρύλος του Γιαννιτσιώτικου ποδοσφαίρου πέρασε στην αιωνιότητα, έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Βόλτσος.

Μία εμβληματική παρουσία με το αστείρευτο ταλέντο του στην ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

του Γιάννη Μίγγα

Ο ξαφνικός θάνατος του Μπάμπη Βόλτσου αιφνιδίασε τον ποδοσφαιρικό κόσμο της πόλης των Γιαννιτσών. Μία ποδοσφαιρική φυσιογνωμία που άφησε ανεξίτηλο το όνομά του στο ποδόσφαιρο των Γιαννιτσών από την προηγούμενη Παρασκευή δεν βρίσκεται κοντά μας, ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι όπου θα συναντήσει μία ολόκληρη εντεκάδα της δεκαετίας του 60’ και εκεί ψηλά θα συναντηθούν οι ψυχές πολλών συμπαικτών τους που έγραψαν χρυσές σελίδες με τις ποδοσφαιρικές τους επιτυχίες.

Ο αγαπητός σε όλους μας Μπάμπης, ο οποίος είχε καταξιωθεί στην κοινωνία των Γιαννιτσών με τον χαρακτήρα του και τις πολλές εξυπηρετήσεις στον Δήμο Γιαννιτσών, όπου εργάστηκε για τέσσερις δεκαετίες, είχε μία ομολογουμένως εμβληματική παρουσία με το αστείρευτο ταλέντο του στην ομάδα της Αναγέννησης.

Ένας θρύλος του Γιαννιτσιώτικου ποδοσφαίρου, ο Μπάμπης Βόλτσος, έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή και ο Α.Σ. Γιαννιτσά εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Γιαννιτσά:

«Ο Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Μπάμπη Βόλτσου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ