close search results icon

Ενημέρωση για το δροσόφυλλο στην Έδεσσα

Ενημέρωση για το δροσόφυλλο στην Έδεσσα

Ενημέρωση για το δροσόφυλλο, το οποίο πλήττει και καταστρέφει το κεράσι διοργάνωσε το απόγευμα της Πέμπτης η Novagreen.

Ημερίδα ενημερώσης αφορούσε τους αναδυόμενους εχθρούς και τις ασθένειες στη δενδροκομία καθώς και τις προκλήσεις του αύριο. Στην ημερίδα μίλησαν ακαδημαϊκοί  με ομιλητές τους  κ.κ Καραογλανιδη,  Παπαδόπουλο καί  Ανδρεάδη

img-20231214-185949-542.jpg

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν αγρότες και γεωπόνοι της περιοχής, αλλά και ο αν Δήμαρχος Έδεσσας Μιχάλης Σαμλιδης, ο νέος αντιδήμαρχος και Γεωπόνος Θοδωρής Απόστολου αλλά και ο νεαρός αγρότης Ηλίας Τόσης, ο οποίος εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας με την παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Τσεπκεντζή. 

img-20231214-192418-115.jpg


Ο Ηλίας Τόσης σε σύντομη δήλωση του στο pellanews.gr αναφέρει: 

" Οι Αναδυομενοι  εχθροί καί οι ασθένειες στην δένδρο είναι οι νέοι πονοκέφαλοι για τούς αγρότες του Δήμου μας αλλα και της πατρίδας μας καθώς βλέπουν μέσα σε λίγες ώρες την παραγωγή τους να καταστρέφεται.  Η κυβέρνηση και η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της τα προβλήματα αυτά,  αλλά και την απώλεια εισοδήματος που βίωσαν οι αγρότες μας. Εμείς ως νέα δημοτική αρχή, θα σταθούμε στο πλευρό των αγροτών μας και θα μεταφέρουμε τα προβλήματα της περιοχής μας. Θεωρώ πως η σημερινή ημερίδα ήταν ιδιαίτερα σημαντική και πρέπει να συνεχιστούν τέτοιες δράσεις. "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ