close search results icon

Ενθουσιασμός για την Έλλη Μυστακίδου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης

Παρουσία γνώσης στο πλαίσιο της Ημέρας Αθλητισμού. 

Η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου και ο μάστερ, προπονητής του Συλλόγου Τάε Κβον Ντο «Φίλιππος Γιαννιτσών» Γιάννης Γαβριηλίδης, βρέθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο Κρύας Βρύσης, καλεσμένοι στο πλαίσιο της «Ημέρας Αθλητισμού».

4.jpg
8.png
9.jpg
11-ooNas.jpg

Η Διευθύντρια του Σχολείου Μαρία Αθανασιάδου, η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Αϊκατερίνη Παρασκευά, οι δάσκαλοι και οι δασκάλες καθώς φυσικά και οι μαθητες, υποδέχτηκαν την Έλλη πολύ θερμά, την οποία άκουσαν ιδιαίτερα προσεκτικά και με μεγάλο ενδιαφέρον, σε όσα είχα να τους πει τόσο για τον αθλητισμό, όσο και πώς τον βίωσε μέσα από την προσωπική της πορεία, που με σκληρή και συνεχή προσπάθεια την έφεραν στην κορυφή του αθλήματος που ασχολείται, το ολυμπιακό άθλημα του Τάε Κβον Ντο.

Μάλιστα, ένα video που προβλήθηκε με διάφορους αγώνες, την μεγάλη στιγμή του ολυμπιακού μεταλλίου το 2004, καθώς και η ιερή δάδα που άναψε τότε, προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση, φέρνοντας πραγματικά χρυσές μνήμες μιας λαμπρής περιόδου.

6.jpg
7.jpg

Ο ενθουσιασμός των παιδιών συνεχίστηκε, πράγμα που φάνηκε έντονα με τις συνεχείς ερωτήσεις προς την Έλλη, η οποία με μεγάλη ευχαρίστηση απαντούσε.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Η Έλλη ευχαρίστησε δασκάλους και μαθητές που την υποδέχτηκαν με τόση θέρμη και συνεχάρη όλα τα παιδιά για το ήθος και την ευγένεια τους, δίνοντας υπόσχεση για νέα συνάντηση στο μέλλον.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ