close search results icon

Εντυπωσιασμένος με το "Πάικο 4Χ4" ο Στάθης Φουντουκίδης

Ο Δήμαρχος ανέφερε πως "τέτοιες δράσεις δίνουν εξωστρέφεια στην πόλη μας, αναδεικνύουν τις φυσικές ομορφιές του Πάικου και ενισχύουν την τοπική οικονομία".

"Το επιτυχημένο εγχείρημα των φίλων της περιπέτειας και της off-road οδήγησης που διοργανώθηκε στα Γιαννιτσά το τριήμερο που πέρασε, ανέδειξε τις δυνατότητες της περιοχής μας για την ανάπτυξη θεματικών δράσεων που συνδυάζουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με τη φυσική ομορφιά του τόπου, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική εξωστρέφεια και επισκεψιμότητα". 

Αυτό σημείωσε ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας Στ. Φουντουκίδης, για τη διοργάνωση "Πάικο 4Χ4", που διεξήχθη το διήμερο 27 και 28 Φεβρουαρίου. 

1-V944V.jpg

Για την επιτυχημένη αυτή πρωτοβουλία συνεχάρηκα τους διοργανωτές για την άρτια οργάνωση και τη δυναμική που αναπτύσσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην περιοχή.

2-pcihh.jpg

Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος "είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους συμμετέχοντες, εκφράζοντας τη βούληση της Δημοτικής Αρχής να συνεχιστεί και να ενισχυθεί η συνεργασία για ανάλογες δράσεις στο μέλλον".

Ο κ. Φουντουκίδης κατέληξε υπογραμμίζοντας πως "τέτοιες δράσεις δίνουν εξωστρέφεια στην πόλη μας, αναδεικνύουν τις φυσικές ομορφιές του Πάικου και ενισχύουν την τοπική οικονομία.

Ως Δήμος στηρίζουμε κάθε οργανωμένη προσπάθεια που συνδυάζει τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και την ανάδειξη του τόπου μας.

Η συμμετοχή και η θετική ανταπόκριση του κόσμου αποδεικνύουν ότι τα Γιαννιτσά μπορούν να φιλοξενούν με επιτυχία διοργανώσεις με ευρύτερη απήχηση".

3.jpg
4.jpg
5.jpg







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ