close search results icon

Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Η Ελληνική Αστυνομία γιόρτασε σήμερα (20 Οκτωβρίου 2025) την «Ημέρα της Αστυνομίας» και τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσπίστηκε από την Πολιτεία ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας, προς την πατρίδα και την κοινωνία.

Στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, τελέστηκαν σήμερα το πρωί επίσημες δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου.

Στο πλαίσιο των εορτασμών και με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, έως 22 Οκτωβρίου 2025 πραγματοποιείται πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Σώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ