Έως 27 Μαΐου τροποποιήσεις και μεταβιβάσεις στα Βιολογικά
Στόχος των αρμοδίων να προχωρήσουν οι όποιες διορθώσεις προκειμένου η πληρωμή των δικαιούχων να έχει ολοκληρωθεί, όπως επιβάλλεται από τον κοινοτικό κανονισμό, μέχρι το τέλος Ιουνίου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να ανακαλέσουν ή να τροποποιήσουν μια ενταγμένη στο Μέτρο 11 πράξη μπορούν να το πραγματοποιήσουν με αίτημά τους μέσω του εν λόγω Πληροφοριακού Συστήματος.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Συστημάτων Ποιότητας & Βιολογικής Γεωργίας σχετικά με την Ανάκληση - Τροποποίηση των Ενταγμένων Πράξεων στο Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020», το Πληροφοριακό Σύστημα και συγκεκριμένα η εφαρμογή που αφορά τις Ανακλήσεις Ένταξης Πράξης - Αιτήματα Τροποποίησης Πράξης - Μεταβιβάσεις, στο Μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» έχει ανοίξει και θα παραμείνει ανοικτή για τους ενδιαφερόμενους μέχρι και την 27η Μαΐου 2020 και ώρα 23:59:59.
Όσοι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι επιθυμούν να ανακαλέσουν ή να τροποποιήσουν μια ενταγμένη στο Μέτρο 11 πράξη μπορούν να το πραγματοποιήσουν με αίτημά τους μέσω του εν λόγω Πληροφοριακού Συστήματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Το PellaNews.gr στα εγκαίνια της ΔΕΘ – Παρών ο Πρωθυπουργός
05 Σεπτεμβρίου 2026 -
Αυγενάκης: Παλμός, ενότητα και μεγάλη αισιοδοξία στη Θεσσαλονίκη!
05 Σεπτεμβρίου 2026 -
Η αγορά της Έδεσσας είμαστε όλοι εμείς
04 Σεπτεμβρίου 2026