close search results icon

Έπαινος για την Ορθοπεδική Γιαννιτσών - Κι όμως, υπάρχουν κι αυτά!

Το ΕΣΥ έχει καλούς γιατρούς, το θέμα είναι τι κάνει η πολιτεία γι' αυτούς και κατ' επέκταση για τους ασθενείς. 

Έπαινος για την Ορθοπεδική Γιαννιτσών - Κι όμως, υπάρχουν κι αυτά!

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Δεν υπάρχουν μόνο παράπονα και κατηγορίες για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Όλοι γνωρίζουμε οτι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, όλοι ξέρουμε οτι οι υπάρχοντες γιατροί και το υγειονομικό προσωπικό κάνει τα πάντα για να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς. 

Μία κυρία που έζησε την αγωνία επέμβασης στον σύζυγο της και με ικανοποίηση με την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων περιθάλψεων, εκφράστηκε δημόσια με ευχαριστήριο προς την Ορθοπεδική και τον ιατρό Θ. Μουμτσιδέλη. Η κ. Σοφία Κρουσταλέλη αναφέρει σε group των σόσιαλ μίντια:  

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το ιατρικό προσωπικό της ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και ιδιαιτέρως τον εξαίρετο ιατρό χειρούργο κ. Μουμτζιδέλη Θωμά, ο οποίος χάρη στην άρτια επιστημονική του κατάρτιση και εμπειρία, διεκπεραίωσε με απόλυτη επιτυχία, το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη ο σύζυγός μου Καλαιτζίδης Χρήστος. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ ,το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό της κλινικής, για τον επαγγελματισμό, το ήθος και την ευγένεια με την όποια περιβάλλουν τους ασθενείς.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά....

screenshot-15-7EOPL.png

Από τις ωραίες στιγμές στον χώρο της υγείας, με την υπενθύμιση οτι το ΕΣΥ έχει εξαίρετους ιατρούς. Τι κάνει η πολιτεία γι' αυτούς; Πώς και τι σκέφτεται για τους ασθενείς/πολίτες της χώρας; 

Δεν είναι του παρόντος, μένουμε στο όμορφο κλίμα και την επιτυχία των συμπολιτών μας και από ιατρικής πλευράς αλλά και από την πλευρά του ασθενούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ