close search results icon

Επίσκεψη Καστερίδη στο Νοσοκομείο και συνάντηση με Βαγγέλη Λόγγο

Ενημέρωση της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πέλλας και από τον Πρόεδρο των εργαζομένων Σίμο Φωστηρόπουλο. 

Το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης, μαζί με συνεργάτες του και συνομίλησε με τους εργαζόμενους, το ιατρικό προσωπικό και τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Βαγγέλη Λόγγο. Τον κ. Καστερίδη συνόδεψαν στην επίσκεψή του, τα στελέχη του συνδυασμού του και δημοτικές σύμβουλοι Αναστασία Δαρδανελιώτη και Άννα Παγκοζίδου και ο Πρόεδρος Κοινότητας Ραχώνας Παναγιώτης Πολατίδης.

Πέρα από τις ευχές σε ασθενείς και προσωπικό για καλές γιορτές και περίσσια υγεία, ο κ. Καστερίδης ενημερώθηκε από το ιατρικό προσωπικό για τις ελλείψεις και τον κίνδυνο υποβάθμισης της Παθολογικής Κλινικής και του Ακτινολογικού τμήματος του νοσοκομείου Γιαννιτσών, παρά τον σημαντικό του χαρακτήρα ως ίδρυμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην ευρύτερη περιφέρεια της Μακεδονίας.

Ο εκπρόσωπος εργαζομένων Σίμος Φωστηρόπουλος ενημέρωσε τα μέλη της παράταξης ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ για τις συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο, για τους συναδέλφους που έχουν ξεπεράσει τις αντοχές τους τα χρόνια της πανδημίας και για την ανάγκη επιστροφής όλων των συναδέλφων του στις θέσεις τους με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και του ΕΣΥ.

nosokomio2-X30WG.jpg

Σε κλίμα συνεργασίας και η συνάντηση του κ. Καστερίδηκαι των συνεργατών του με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γιαννιτσών κ. Λόγγο. Συνομίλησαν για τη μάχη που δίνει καθημερινά το δημόσιο νοσοκομείο και ειδικά το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες που πρέπει στους πολίτες, ενώ ο κ. Καστερίδης επεσήμανε την ανάγκη προστασίας του δημόσιου χαρακτήρα του νοσοκομείου με στόχο μόνο τον Άνθρωπο και την προσφορά υγείας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ