close search results icon

Επιστολή του ΠΑΟΚ στη Λίγκα με εντολή Ιβάν: «Βρείτε τρόπους να ενισχύσουμε τους πληγέντες Τουρκίας - Συρίας»

Με επιστολή του στην Super League, ο "Δικέφαλος του Βορρά" σηκώνει μανίκια. 

Επιστολή του ΠΑΟΚ στη Λίγκα με εντολή Ιβάν: «Βρείτε τρόπους να ενισχύσουμε τους πληγέντες Τουρκίας - Συρίας»

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ να σταθούν με κάθε τρόπο στους πληγέντες της Τουρκίας και της Συρίας, με τους Θεσσαλονικείς να ξεκινούν μία σειρά ενεργειών - Η επιστολή στη Λίγκα!

Με επιστολή του στην Super League, ο ΠΑΟΚ σηκώνει μανίκια κατόπιν εντολής του Ιβάν Σαββίδη, καλώντας τη διοργανώτρια αρχή και τις υπόλοιπες ομάδες, να σταθούν στο πλευρό των δύο χωρών που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό...

Όπως αναφέρουν στη σχετική επιστολή:

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθήσαμε όλοι σοκαρισμένοι την τραγωδία που εξελίχθηκε εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία και τη Συρία, που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Θεωρώντας πως η Super League και όλες οι ΠΑΕ μέλη της οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στο δράμα των δύο λαών που πλήγηκαν από την καταστροφή και να συνδράμουμε με κάθε τρόπο στον αγώνα επιβίωσης των κατοίκων στις περιοχές που υπέστησαν την πρωτοφανή αυτή καταστροφή, προτείνουμε:

α) Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των αγώνων της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη μνήμη των θυμάτων και

β) Να εξεταστούν τρόποι ενίσχυσης των πληγέντων από τη Super League και όλες τις ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη προτίθεται να καταβάλει ως οικονομική ενίσχυση μέρος των εσόδων των εισιτηρίων του επόμενου εντός έδρας αγώνα μας.

Επίσης, θα προβούμε σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για τους τρόπους ενίσχυσης των πληγέντων μέσω σχετικής ανακοίνωσης στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ