close search results icon

Επίθεση Λοβέρδου στην κυβέρνηση για να μετριάσει τις αντιδράσεις εντός ΠΑΣΟΚ

Με αιχμές απάντησαν παράγοντες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Τον ρόλο του ως βουλευτής της αντιπολίτευσης θυμήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά το άδειασμα απ' το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. για τις αιχμές που άφησε κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Στα βασικά θέματα, κύριε υπουργέ των Οικονομικών, με τα οποία προτάξατε τον εκλογικό σας λόγο το 2019, έχετε αποτύχει» σημείωσε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο Αν. Λοβέρδος.

«Συζητάνε στα μέσα ενημέρωσης οι δημοσιογράφοι και μας ρωτούν για τις ευθύνες του τραγικού δυστυχήματος. Δεκάδες νεκροί. Και τους κυρ Βασίληδες. Προτάξατε την αξιολόγηση σε όλα τα επίπεδα και μετά από 4 χρόνια την εξαγγέλλετε», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. Επίσης, σχολίασε τη συνέντευξη του Κυρ. Μητσοτάκη στον Στ. Θεοδωράκη λέγοντας ότι «ήταν αμίμητη».

Νωρίτερα, σήμερα, ο Ανδρ. Λοβέρδος προκάλεσε την αντίδραση του κόμματός του μετά το σχόλιο που έκανε για την τοποθέτηση που έκανε ο Ν. Ανδρουλάκης για τον επόμενο πρωθυπουργό σε περίπτωση συγκυβέρνησης.
«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα -για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες» είπε συγκεκριμένα ο Ανδρ. Λοβέρδος στον ΣΚΑΪ.

Με αιχμές απάντησαν παράγοντες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, λέγοντας ότι «είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο».

Ο ίδιος ο Ανδρ. Λοβέρδος πάντως μιλώντας στη Βουλή δεν έκανε καμιά σχετική αναφορά.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ