close search results icon

Επίτιμο μέλος του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς ανακηρύχθηκε ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος

Επίτιμο μέλος του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς ανακηρύχθηκε ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος
Ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βαρθολομαίος έχει μια αγκαλιά για όλους

Στους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας στο Ράντζο Κιλκίς παραβρέθηκε την Τετάρτη, 28 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος παρακολουθώντας με ενδιαφέρον τις προσπάθειες των αθλητών. 

Ο Μητροπολίτης, μάλιστα, δέχτηκε και μια ευχάριστη έκπληξη με τον πρόεδρο του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, κ. Πατσιούρα Σωτήρη να τον ανακηρύσσει επίτιμο μέλος του συλλόγου. 

Ο Μητροπολίτης με πλατύ χαμόγελο και με την ευγένεια που τον διακρίνει αποδέχτηκε την πρόταση ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια του σε όλους όσους ασχολούνται μ’ αυτό το ιδιαίτερο άθλημα μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό του για την ιππασία.

«Είναι πολύ σημαντικό να συντροφεύεται τα βήματα σας με το άθλημα αυτό το οποίο είναι εξαιρέτως παραγωγικό, ψυχικά και πνευματικά» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Η δήλωση του Σεβασμιώτατου κ. Βαρθολομαίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης απένειμε και τα βραβεία στους αθλητές των αγώνων ιππικής δεξιοτεχνίας του τριήμερου τουρνουά που διεξήχθη από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, από τις 27-29 Ιουνίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ