close search results icon

Επιτυχής η 12η συνάντηση στην Κρύα Βρύση και τα "ευχαριστώ" της Έλλης Μυστακίδου

Αναφορά και στον συναθλητή και φίλο της που έφυγε από τη ζωή, Αλέξανδρο Νικολαΐδη. 

4-dOuZm.jpg
5.jpg
6-6hjlb.jpg
7-boTsp.jpg
ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Η 12η Φιλική συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, στην Κρύα Βρύση. Διοργανωτής, ο πάντα δραστήριος και με συνεχείς επιτυχίες εντός και εκτός Ελλάδας Σύλλογος Τάε Κβον Ντο "Φίλιππος" Γιαννιτσών, με τους εξαιρετικούς προπονητές, την Ολυμπιονίκη Έλλη Μυστακίδου και τον μάστερ Γιάννη Γαβριηλίδη.

2-EgcLo.jpg
3-tYp36.jpg

Η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου, που βρέθηκε και στην κηδεία του θανόντος συναθλητή της Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ανέφερε τα εξής για τη 12η συνάντηση:

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολους τους συλλόγους που συμμετείχαν στην 12η φιλική αγωνιστική συνάντηση που διεξήχθη στην Κρύα Βρύση.

Παρά το στενάχωρο γεγονός του χαμού του πολυαγαπημένου φίλου, συναθλητή και δις ολυμπιονίκη Αλεξάνδρου Νικολαΐδη, προπονητές και αθλητες δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και η συνάντηση, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ένα ακόμη ευχαριστώ στους διαιτητές, που συνέβαλαν για την σωστή διεκπεραίωση των αγώνων, στην γιατρό του συλλόγου μας, που προσέφερε την ιατρική της βοήθεια όπου χρειάστηκε και στο βοηθητικό προσωπικό που με τον τρόπο τους βοήθησαν ώστε να κυλήσει ομαλά και χωρίς απρόοπτα το αγωνιστικό κομμάτι. Επισης, στην ομάδα σεκιούριτι που κρατούσε τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Τέλος, το πιο μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές του συλλόγου μας που στάθηκαν επάξια από την αρχή ως το τέλος της διοργάνωσης."





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ