close search results icon

Επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός Άρη Σοϊλέδη – Μαρίας Αντωνά: Εκείνη έφυγε από το σπίτι ύστερα από 7 χρόνια σχέσης

Τι αποκάλυψε και ο κουμπάρος Κώστας Φραγκολιάς.

Mπορεί να άντεξαν δύο ολόκληρα Survivor χώρια, ένα στο οποίο συμμετείχε εκείνος και ένα στο οποίο συμμετείχε εκείνη, φαίνεται όμως μετά την επιστροφή εκείνης από το νησί ήρθε η ολική ρήξη μεταξύ τους. Ο λόγος για τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη που τα δημοσιεύματα τους θέλουν χωρισμένους, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα η είδηση του χωρισμού επιβεβαιώθηκε από τα πιο επίσημα χείλη, τον μέλλοντα κουμπάρο του ζευγαριού, Κώστα Φραγκολιά, όταν το πρωί της Τρίτης 9/4 ο ίδιος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασαν την είδηση στο «Happy Day».

«Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση», σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά να προσθέτει:

«Από τότε που γύρισε η Μαρία από το παιχνίδι υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, αυτό το ξέρουν τα παιδιά. Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, με δική της πρόθεση. Ο χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία. Και τους δύο τους έχω δει πολύ ήρεμους».

Από την πλευρά του το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, παρόλα αυτά και οι δυο τους διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media δείχνοντας ότι η κρίση στη σχέση τους είναι υπαρκτή.

Λίγο αργότερα, ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνας» θέλει το ζευγάρι όχι μόνο να έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μα επιπλέον να έχει ξενοικιάσει το σπίτι του στα νότια προάστια, με τους δυο τους να βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης νέας στέγης.

πηγή: dailymedia.com.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ