close search results icon

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ΕΠΣ Πέλλας...γράφει ο Σάκης Καραμπάσης

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ΕΠΣ Πέλλας...γράφει ο Σάκης Καραμπάσης

Γράφει ο Σάκης Καραμπάσης

Με το δεξί ξεκίνησε στους αγώνες μπαράζ, ο πρωταθλητής της Α1 Απόλλων Κρ. Βρύσης.

Ο εκπρόσωπος της Ένωσης μας πέτυχε σπουδαίο διπλό (1-2) στα Μουδανιά επί της γηπεδούχου ομάδας, που θεωρητικά ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Παρ'οτι βρέθηκε να χάνει στην αρχή του παιχνιδιού, ο Απόλλων ανέβασε στροφές και πέτυχε δύο τέρματα πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, τα Μουδανιά είχαν την πρωτοβουλία χωρίς την μεγάλη ευκαιρία, ενώ οι πρωταθλητές Πέλλας είχαν σωστή διαχείριση και στο τέλος πανηγύρισαν το μεγάλο διπλό, κάτι που τους δίνει μεγάλη αισιοδοξία για την συνέχεια.

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου, ο Κιλκισιακός κατάφερε να χάσει στην Ευκαρπία από τους τυπικά γηπεδούχους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Και γράφω κατάφερε, για τον λόγο ότι προηγήθηκε στις αρχές του Β μέρους, είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα και οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στο 93' και 96' πήραν την νίκη.

Στο Αμύνταιο, ο φιλοξενούμενος Αιγινιακος πήρε το τρίποντο επί της νεανικής γηπεδούχου ομάδας.

Οι νικητές με σαφώς καλύτερη εικόνα έφθασαν στην νίκη (1-0) στο δεύτερο μισο, ενώ στο πρώτο ημίχρονο έχασαν δύο πολύ κλασικές ευκαιρίες.

Το Αμύνταιο είχε θετική, προσπάθησε για ότι καλύτερο και όποια ομάδα τους υποτιμήσει θα το πληρώσει.

Όπως έχω τονίσει αρκετές φορές, η σημασία αυτών των αγώνων είναι η συγκομιδή βαθμών και όχι οι εξαιρετικές εμφανίσεις.

Την επόμενη 2η αγωνιστική ( Τετάρτη 1 Μάϊου), η Κρ. Βρύση φιλοξενεί το Αμύνταιο, η Αλεξάνδρεια ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας επί των δευτεραθλητων Θέσ/κης, ενώ στο Κιλκίς θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Κιλκισιακος- Μουδανιά.

Τέλος το Αιγίνιο θα έχει ρεπό.

Αγωνιστική δράση είχαμε και στα δικά μας, καθώς το ΣΚ έπεσε η αυλαία της Α ερασιτεχνικής.

Η πρωταθλήτρια Καλή πέτυχε νίκη έναντι του Πρ. Ηλία στο γειτονικό ντέρμπι, ενώ η Σκύδρα υπέστη εντός έδρας ήττα από το Δυτικό ( η Σκύδρα για να κατακτούσε το πρωτάθλημα ήθελε νικηφόρο αποτέλεσμα και παράλληλα στραβοπάτημα της Καλής

Σε ματς ζωής και θανάτου, οι Πρόμαχοι κέρδισαν εντός έδρας τον Πενταπλατανο και παρέμεινε στην κατηγορία, ενώ οι ηττημένοι υποβιβάζονται στην Β.

Από την πλευρά μου, συγχαρητήρια σε Καλή και Σκύδρα για την άνοδο τους, όπως επίσης και σε Αμπελειες και ίσως και το Δυτικό που έχουν για διάφορους λόγους ελπίδες ανόδου.

Καλή συνέχεια για τις ομάδες που παρέμειναν και στις ομάδες που υποβιβάστηκαν, καλή δύναμη και γρήγορες επιτυχίες και επάνοδο σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ