close search results icon

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ΕΠΣ Πέλλας με τον Σάκη Καραμπάση

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ΕΠΣ Πέλλας με τον Σάκη Καραμπάση

Αγαπητοί φίλοι του pellanews.gr γεια σας.

Με το οποιο ενδιαφέρον υπάρχει στις τρεις κατηγορίες, συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα της Ένωσης μας.

Στην Α1 ερασιτεχνική και με μια μόλις αγωνιστική για το κλείσιμο της αυλαίας, όλα πλέον έχουν τελειώσει και το τελευταίο 90λεπτο θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Η μοναδική εκκρεμότητα που υπήρχε ξεκαθάρισε, καθώς η ομάδα του Μεσσιανου έπειτα από την ήττα στην Κρ. Βρύση, είναι η τρίτη ομάδα μετά τον Εδεσσαϊκό και Γαλατάδες που οδηγείται στην παρακάτω κατηγορία.

Στην Α ερασιτεχνική, απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και η πρωτοπόρος Σκύδρα θέλει ένα τρίποντο για να ανέλθει στην Α1. Η Καλή έχοντας τρία παιχνίδια στην έδρα της, έχει πολλές ελπίδες πλέον για την άνοδο. Σταθερά στην 3η θέση οι Αμπελειες που όπως δείχνει θα παλέψει ως το τελευταίο σφύριγμα. Το Δυτικό απέκτησε ένα μικρό βαθμολογικό μαξιλαράκι έναντι του Προφ. Ηλία για την διεκδίκηση της 4ης θέσης. Στη βάση υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το Παλαιφυτο φαίνεται πιο ισχυρό έναντι των Μεγαπλάτανου, Πενταπλατανου, Ν. Πέλλας και Προμάχων. Η ουσία είναι ότι στα εναπομείναντα 360 λεπτά και έχοντας οι παραπάνω ( ομάδες που παλεύουν για την παραμονή), παιχνίδια μεταξύ τους, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέχεια.

Στην Β έπεσε η αυλαία, καθώς τελείωσαν οι αγώνες play off και Π. Μυλοτοπος- Ελπίδα στέφθηκαν πρωταθλητές στους ομίλους τους και ήδη ανήκουν στην Α ερασιτεχνική. Οι δύο δευτεραθλητές, Άψαλος και Ν. Μυλότοπος θα αγωνισθούν σε παιχνίδι μπαράζ ( γήπεδο Ριζαριου, Κυριακή στις 16.30) και ο νικητής ανέρχεται. Βέβαια επειδή κυκλοφορούν πολλά σενάρια κλπ, ίσως και ο ηττημένος ανέλθει στην Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ