Εργασίες αντικατάστασης αρμών συστολής -διαστολής επί της γέφυρας του Γαλλικού ποταμού στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από την ΠΚΜ
Εργασίες αντικατάστασης αρμών συστολής- διαστολής επί της γέφυρας του Γαλλικού ποταμού στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 3 Απριλίου έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ειδικότερα, πρόκειται για εργασίες αντικατάστασης αρμών συστολής- διαστολής επί της γέφυρας του Γαλλικού ποταμού, στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, από τη Χ.Θ. 11+300 έως τη Χ.Θ. 11+550 περίπου. Οι εργασίες θα εκτελεστούν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με αποκλεισμό μόνο της μίας λωρίδας κυκλοφορίας ανά φορά.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας από την Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά
21 Δεκεμβρίου 2025 -
Κρεοπωλείο Βαχάρογλου: Τις γιορτές, η γεύση έχει προορισμό!
21 Δεκεμβρίου 2025 -
Συντήρηση υδατόπυργου και διακοπές νερού στη δημοτική κοινότητα Γυψοχωρίου
21 Δεκεμβρίου 2025 -
Συγκινημένος ο Ιορδάνης Τζαμτζής στην κουρά του ανιψιού του
21 Δεκεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ