close search results icon

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Έδεσσα και εργασίες σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας

Οδοφωτισμός και στηθαία ασφαλείας. 

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν στην 29η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Τριλόφου – όρια Νομού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας επί της 29ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Τριλόφου -όρια Νομού, στο ύψος της γέφυρας Σχολαρίου ανάντι της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στην κατεύθυνση προς το Σχολάρι.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

***

Εργασίες στο δίκτυο οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024.

Πρόκειται για εργασίες αλλαγής των λαμπτήρων του δικτύου οδοφωτισμού και για εργασίες συντήρησης ηλεκτρικών πινάκων επί της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης- Ν.Μηχανιώνας, από τη διασταύρωση της 113 Πτέρυγας Μάχης έως την είσοδο της Περαίας και με κατεύθυνση προς την Περαία.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, κατά τις ώρες 8.00-16.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

***

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στον Κ2 (στον κόμβο με την εξωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης).

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

*(φώτο από το theopinion.gr)





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ