Εργασίες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας
Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Τις παρακάτω εργασίες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα εκτελέσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:
1. Έκτακτες εργασίες επισκευής φωτεινής σηματοδότησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στον ισόπεδο κόμβο στη στροφή Αγίου Αθανασίου (ISOMAT) την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2026 κατά τις ώρες 12.00-15.00. Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι φωτεινοί σηματοδότες θα βρίσκονται σε λειτουργία, εκτός ολιγόλεπτης διακοπής.
2. Εργασίες αντικατάστασης τρακαρισμένου ιστού οδοφωτισμού στην κεντρική νησίδα της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Έδεσσας εντός Γιαννιτσών την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2026 κατά τις ώρες 07.00- 11.00 π.μ. Για την εκτέλεση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας στο σημείο επέμβασης.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Γιαννιτσών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.
ΣΧΟΛΙΑ