Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών
Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Τις εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών προγραμματίζει να συνεχίσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 με ώρα έναρξης στις 06.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Πρόκειται για εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Ν.Μουδανιών, δεξιά του οδικού τμήματος από τον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Ρυσίου έως και τον κόμβο Μεσημερίου και στις δύο κατευθύνσεις τμηματικά.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ο Διονύσης Σταμενίτης τίμησε την εορτή της Υπαπαντής
02 Φεβρουαρίου 2026 -
Γενέθλια για τον Απόστολο Φάκκα – Τα επόμενα βήματα της «έκπληξης» των εκλογών
02 Φεβρουαρίου 2026 -
ΠΑΟΚ: Τελική πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για τον Χόρχε Σάντσες
02 Φεβρουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ