close search results icon

Ερμού: Απολογείται ο Ιρακινός - Εκτός ΜΕΘ νοσηλεύεται η 22χρονή φοιτήτρια

Ερμού: Απολογείται ο Ιρακινός - Εκτός ΜΕΘ νοσηλεύεται η 22χρονή φοιτήτρια

Στον εισαγγελέα για να απολογηθεί οδηγείται ο 32χρονος Ιρακινός, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι σε 22χρονη φοιτήτρια.

Ο δράστης ακινητοποίησε τη γυναίκα στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες.

Κατόπιν τούτου, την χτύπησε με το μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, πολύ κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων είναι πολύ βαθύ. Η κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη κοντά στο κατάστημα που δούλευε.

Σημειώνεται ότι υπάρχει περίπτωση, ο Ιρακινός να χρειαστεί πραγματογνωμοσύνη και από ψυχίατρο, καθώς όπως είπε στους περαστικούς «επιτέθηκε στην γυναίκα γιατί νόμιζε ότι είναι κατάσκοπος που τον παρακολουθούσε».

Εκτός ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η 22χρονή φοιτήτρια, με τραύματα σε ζωτικά όργανα αλλά και ρήξη διαφράγματος

Μιλώντας στο TLive, ο πατέρας της φοιτήτριας που δέχτηκε την επίθεση στην Ερμού αναφέρει πως η κόρη του έχει δεχτεί χτύπημα στον πνεύμονα και έχει σπάσει και 2-3 πλευρά.

Όπως είπε, ο 32χρονος Ιρανός ήρθε στην Ελλάδα μια μέρα πριν (ήρθε από Γερμανία μέσω Σερβίας), και αναρωτιέται πως του επιτράπηκε να μπει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που είχε και βεβαρημένο παρελθόν.

«Το κορίτσι κάθε μέρα πήγαινε στη δουλειά, ήταν μαθήτρια του 20. Επειδή δεν ήθελε να επιβαρύνει εμάς βρήκε δουλειά και πήγαινε παράλληλα στο Πανεπιστήμιο πήγαινε και στη δουλειά. Δούλευε 4ωρα για να βγάλει τα έξοδά της» είπε.

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος την μαχαίρωσε, έμεινε απαθής στο σημείο μέχρι να συλληφθεί, και έλεγε πως η κοπέλα είναι «πράκτορας των Γερμανών».

«Μίλησε» το διαβατήριο του Ιρακινού

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε την Παρασκευή στην Ερμού με θύμα μία 22χρονη.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ ο 40χρονος δράστης ιρακινής καταγωγής είχε φτάσει στη χώρα λίγες ώρες πριν πραγματοποιήσει την επίθεση κατά της 22χρονης στην Ερμού, δηλαδή την Πέμπτη. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες στην κατοχή του είχε γερμανικό διαβατήριο ενώ φαίνεται πως είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη χώρα.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, ενώ υπενθυμίζεται πως κατά την απολογία του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών υποστήριξε πως μαχαίρωσε την 22χρονη γιατί τον παρακολουθούσε. Η 22χρονη εξακολουθεί και νοσηλεύεται και παρότι δεν είναι διασωληνωμένη, χρειάζεται παρακολούθηση λόγω του πολύωρου χειρουργείου που υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η προσοχή των γιατρών τώρα είναι στο διάφραγμα, καθώς από τις μαχαιριές η 22χρονη έχει υποστεί ρήξη διαφράγματος. Επιπλέον έχει ένα σπασμένο πλευρό και τραύμα στον πνεύμονα. Έχει επαφή με το περιβάλλον αλλά σύμφωνα με όσα λέει ο πατέρας της βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και υποφέρει από φοβίες κυρίως το βράδυ που δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνη της. Ακόμα ο πατέρας της είπε ότι με το που ξύπνησε αυτό που ρώτησε τον πατέρα της ήταν: «Ο δράστης είναι στη φυλακή;».

Σε σοκ η 22χρονη φοιτήτρια – Ποια ήταν τα πρώτα της λόγια

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η 22χρονη που δέχτηκε την άγρια επίθεση με μαχαίρι στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας, στην Ερμού, το μεσημέρι της Παρασκευής (01.03.24), μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.

Σύμφωνα με το MEGA, όπως δηλώνει ο πατέρας της 22χρονης, που μετά την επίθεση με το μαχαίρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού εκτός κινδύνου, η νεαρή κοπέλα φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια, ενώ τα πρώτα της λόγια ήταν αν «ο δράστης είναι στη φυλακή;».

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι περιγραφές των συγγενών της 22χρονης για τα ματωμένα ρούχα της 22χρονης. Όπως μετέδωσε το MEGA, τα ρούχα της ήταν σκισμένα στα δύο και σε μικρά κομμάτια, γεμάτα με αίμα. Σημειώνεται ότι η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χθες, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Μάλιστα, όπως εκτιμούν οι γιατροί, εκείνο που την έσωσε, ήταν το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη της και έτσι το μαχαίρι, με το οποίο της επιτέθηκε ο Ιρακινός, την βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς τη μεριά της καρδιάς. Αύριο, Δευτέρα (04.03.24) ο Ιρακινός δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος υποστήριξε στις αρχές ότι «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω».

Το σακίδιο που φορούσε στη πλάτη έσωσε την 22χρονη

Σύμφωνα με το Mega, συγκλονίζουν οι περιγραφές των συγγενών της 22χρονης σχετικά με τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή που δέχτηκε την επίθεση το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς ήταν σκισμένα από τις μαχαιριές και γεμάτα αίματα.

Οι γιατροί θεωρούν πως την έσωσε το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη, καθώς το μαχαίρι του Ιρακινού την βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς την καρδιά.

Ο Ιρακινός δράστης είχε ένα 24ωρο στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιρακινός δράστης, έφτασε μέσω Σερβίας μια μέρα πριν την επίθεση στη χώρα μας έχοντας γερμανικό διαβατήριο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, περιφερόταν στο κέντρο της Αθήνας με το μαχαίρι στο χέρι για αρκετά μέτρα.

EleftherosTypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ