close search results icon

Γενική Συνέλευση ΔΕΥΑ: Δυναμική παρουσία της ΔΕΥΑ Έδεσσας

Βαγγέλης Θωμάς:Πρέπει να προστατεύουμε και να διατηρούμε αυτόν τον ανεκτίμητο πόρο

Γενική Συνέλευση ΔΕΥΑ: Δυναμική παρουσία της ΔΕΥΑ Έδεσσας

Στα Χανιά για την Εσπερίδα που διεξάγεται για την παγκόσμια Ημέρα Νερού βρέθηκε ο Βαγγέλης Θωμάς μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Έδεσσας 

fb-img-1711128936900.jpg

Ο κος Θωμάς είχε σημαντικές συναντήσεις ενώ με ανάρτηση του αναφέρει:


Στα Χανιά διεξήχθει την Πέμπτη η εσπερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και σήμερα Παρασκευή η 33η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης.


Η συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση (εκλογοαπολιγιστική αφού θα εκλέξει το νέο Δ.Σ. και την Ελεγκτική Επιτροπή της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. για την επόμενη πενταετία), στην οποία μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Έδεσσας Αντώνη Κυρμίζογλου, λαμβάνω μέρος ως μέλος του Δ.Σ. της Επιχείρησης, είναι εξαιρετικά σημαντική και για τον επιπλέον λόγο των φημολογούμενων συγχωνεύσεων των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης. Είναι απαραίτητη η έναρξη ουσιαστικού διαλόγου με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ώστε να προκύψουν νέα δεδομένα στο θέμα που έχει απασχολήσει όλη τη χώρα.

fb-img-1711128940668.jpg



Οι νέες προκλήσεις για την διαχείριση του νερού, η κλιματική κρίση, η νέα νομοθεσία για την ποιότητα του νερού, είναι μερικά από τα θέματα που απασχολούν την Συνέλευση, η οποία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22 Μαρτίου) έχει και έναν συμβολικό χαρακτήρα.

fb-img-1711128938986.jpg



Η σημερινή Ημέρα έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους τη σημαντικότητα αυτού του αγαθού για την επιβίωση και την ευημερία μας. Πρέπει να προστατεύουμε και να διατηρούμε αυτόν τον ανεκτίμητο πόρο για τις μελλοντικές γενιές και για την ευημερία του πλανήτη μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ