close search results icon

Εθνική: Με Καλάθη και «αιωνίους» η 12άδα για Βέλγιο, off o Αγραβάνης

Την 12άδα για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με το Βέλγιο, στο Μονς, ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το Βέλγιο, με τους Κώστα Παπανικολάου, Νικ Καλάθη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, μαζί με τους Μποχωρίδη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή. Εκτός ξανά ο Αγραβάνης.

Την 12άδα για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με το Βέλγιο, στο Μονς, ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Η «γαλανόλευκη» θέλει τη νίκη, για να αποφύγει τις περιπέτειες στα «παράθυρα» του Φεβρουαρίου, αλλά και για να επιστρέψει στις νίκες μετά τη συντριβή απέναντι στη Λετονία.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει στη διάθεσή του τον Νικ Καλάθη, αλλά και τους Κώστα Παπανικολάου, Γιάννούλη Λαρεντζάκη, Λευτέρη Μποχωρίδη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

Οι 12 παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή είναι: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Δημήτρης Κακλαμανάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης.

O Δημήτρης Αγραβάνης ήταν και σήμερα στο ΟΑΚΑ, προσπάθησε να προπονηθεί, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ