close search results icon

Έτοιμοι για τις κάλπες τους οι Πράκτορες ΟΠΑΠ της Πέλλας

Απαραίτητη η εκπροσώπηση της Πέλλας, στα κεντρικά όργανα της Αθήνας. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Την Δευτέρα 30/1 στις 09:30 το πρωί, υπάρχουν κάλπες, σε έναν κλάδο που βρίσκεται καθημερινά απέναντι και ανάμεσα μας.

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Σκύδρας, θα γίνουν οι εκλογές του Σωματείου Πρακτόρων ΟΠΑΠ Ν. Πέλλας, καθώς και των εκπροσώπων που θα βρεθούν στο κεντρικό όργανο των Πρακτόρων ΟΠΑΠ στην Αθήνα (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης).

Θα γίνει Γενική Συνέλευση των μελών, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία. Πέραν του τοπικού συμβουλίου, η Πέλλα, είναι έτοιμη να «στείλει» στην Αθήνα και στο κεντρικό όργανο (ΠΟΕΠΠΠ), επαγγελματίες πράκτορες του κλάδου, οι οποίοι έχουν διάθεση να προσφέρουν στο συνδικαλιστικό πεδίο που πάντα πρέπει να είναι ισχυρό. Να σημειώσουμε ότι τη Δευτέρα 30/1, βάση των ως άνω διαδικασιών, το μηχανογραφικό της ΟΠΑΠ θα είναι κλειστό μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Είναι απαραίτητο να βρεθούν ως μέλη του κεντρικού οργάνου στελέχη από την Πέλλα, καθώς μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία ενός τόπου στο νευραλγικό κέντρο των αποφάσεων. Θεωρούμε πως η Πέλλα έχει ικανούς και δυναμικούς πράκτορες, γνώστες του αντικειμένου και των αναγκών σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό, για να ανταπεξέλθουν στην παρουσία της Πέλλας στην πρωτεύουσα, δυναμικά και αποφασιστικά. 

Δεν έχουν παρά οι ενδιαφερόμενοι να στηριχτούν και μάλιστα θερμά από του συναδέλφους τους. 

Πράγμα, που θα δώσει περισσότερη δυναμική, ούτως ώστε η Πέλλα να βρεθεί όσο πιο "ψηλά", άρα και "παρεμβατικά" στα κεντρικά συνδικαλιστικά δρώμενα του κλάδου. 

Μόνο ωφέλιμο μπορεί να είναι αυτό και καλό είναι να γίνει η αρχή. 

Άλλωστε, όπως γνωρίζουν πολύ καλά και οι ίδιοι οι επαγγελματίες, αγάλι αγάλι και με υπομονή γίνεται η...τύχη μέλι! 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ