Έτοιμος για τη «μάχη» των προημιτελικών ο ΑΡΗΣ Betsson!
Ο ΑΡΗΣ Betsson ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού, με το βλέμμα στραμμένο στον αυριανό (17/02, 17:00) προημιτελικό του Allwyn Final 8 απέναντι στο Maroussi Basketball Club.
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε υψηλούς ρυθμούς, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει έμφαση τόσο στην τακτική προσέγγιση του αγώνα όσο και στη λεπτομέρεια σε άμυνα και επίθεση. Οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν πάνω σε ειδικές καταστάσεις παιχνιδιού, transition και συνεργασίες, δείχνοντας συγκέντρωση και αποφασιστικότητα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.
Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι θετικό, με τους παίκτες να εμφανίζονται έτοιμοι να διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το Allwyn Final 8 αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της σεζόν και ο ΑΡΗΣ Betsson θέλει να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.
Το ραντεβού έχει δοθεί για αύριο στις 17:00, με την ομάδα να στοχεύει σε μία εμφάνιση αντάξια της ιστορίας και της δυναμικής της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Στο Ηράκλειο για το Final8 του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ, τι συμβαίνει με Ντίμσα
16 Φεβρουαρίου 2026 -
Όρθιος στο 92΄ έμεινε ο ψυχωμένος Πανσερραϊκός στο Περιστέρι
16 Φεβρουαρίου 2026 -
Διεγράφη από την Κ.Ο.του ΠΑΣΟΚ ο Βουλευτής Λέσβου Παρασκευαϊδης
16 Φεβρουαρίου 2026 -
Γιαννιτσά: Όταν τα βρέφη και τα παιδιά μας χρειαστούν βοήθεια, τι γίνεται;
16 Φεβρουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ