close search results icon

Εξαιρετικός και σε εορταστικό κλίμα ο ετήσιος χορός του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών (φώτος, video)

Άψογη διοργάνωση και...πραγματικό γλέντι! 

Εξαιρετικός και σε εορταστικό κλίμα ο ετήσιος χορός του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών (φώτος, video)

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 στο κατάμεστο απο κόσμο οικογενειακό κέντρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», το αποκριάτικο γλέντι του Λυκειου των Ελληνιδων. 

2.jpg
3.jpg

Στον σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών έκανε έναν απολογισμό του έργου του και των δράσεων του, τονίζοντας την εθελοντική εργασία των μελών του. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πελλας κ. Τζαμτζής Δάνης, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόριος , ο Βουλευτής Πέλλας κ. Σταμενίτης Διονύσιος , ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ κ. Απόστολος Φάκκας. ο Επικεφαλής της Παράταξης «ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» κ. Ευστάθιος Καστερίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ανδρέας Καραφυλλιάς, κ. Θεοδωρος Θεοδωριδης , κ Κουμαρτζούδης Δημήτριος, ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Αποστολος Τσακταφεριδης και ο υποψηφιος Δήμαρχος Πέλλας κ Στάθης Φουντουκιδης. 

4.jpg
5.jpg

Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την βραδιά Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Φορείς του Δήμου Πέλλας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκειου των Ελληνιδων Γιαννιτσα ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες της Περιφερειας Γιαννιτσων για την προσφορά των δώρων στη λαχειοφόρο αγορά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της βραδυας : Μιχογλου Θεόδωρο & Σια ΙΚΕ. Κατασκευαστική εταιρεία VARYCOM, ΚΑΦΕ ROSES και το Οικογένειακο Κέντρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Την μουσικοχορευτική βραδιά άνοιξαν, με τις χορευτικες τους ικανότητες, τα παιδικά τμήματα πλέκοντας το γαϊτανάκι , ακολούθησαν τα τμήματα των ενηλίκων με χορους από την ηπειρωτική Ελλάδα ενώ τμήμα της χορευτικης ομαδας παρουσίασε χορους από την Ευρώπη κ τα Βαλκάνια υπό τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας του Παύλου Ματρακουλια και την μαγευτική φωνή της Σοφίας Ζουζουλα. Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Λυκειου των Ελληνιδων Γιαννιτσων σας εύχονται Καλή Αποκριά & Καλή Σαρακοστή.

Δείτε το βίντεο από την πολύ όμορφη εκδήλωση του πολιτιστικού φορέα, στην οποία το pellanews.gr ήταν παρών:






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ