close search results icon

Ευχαριστήρια Επιστολή του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών

Ευχαριστήρια Επιστολή του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών

Τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Στάμκο, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, κ. Μπαλτζίδη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας, κ. Τόσιο, εξέφρασαν η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών Δρ. Βασιλική Καλλιοντζή, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Γκίσης, για την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και των Υπηρεσιών της, ως προς τη δημιουργία συνθηκών ασφαλούς διαβίωσης των μαθητών και μαθητριών του σχολείου, μέσω επισκευαστικών εργασιών των κτιριακών εγκαταστάσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2023.

Παραθέτουμε παρακάτω την επιστολή:

«Αξιότιμε Δήμαρχε, κ. Στάμκο

Αξιότιμε Πρόεδρε Σχολικής Επιτροπής, κ. Μπαλτζίδη

Αξιότιμε Πρόεδρε της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας, κ. Τόσιο

Αναγνωρίζοντας την αμέριστη στήριξη που προσφέρατε στη θεμελίωση του οράματος της νέας Διεύθυνσης του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, αλλά του αιτήματος του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, για τη δημιουργία συνθηκών ασφαλούς διαβίωσης των μαθητών και μαθητριών μας, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την άμεση ανταπόκρισή σας στις ανάγκες επισκευής και συντήρησης των σχολικών μας εγκαταστάσεων, μέσω των εργασιών που προγραμματίστηκαν έγκαιρα, κατά τη διάρκεια των συναντήσεών μας στο Δημαρχείο και υλοποιήθηκαν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2023.

Το γεγονός ότι το Γυμνάσιό μας εγκαινιάστηκε το 1966, εκτός από τη μεγάλη ιστορία και την προσφορά του στην παιδεία και την κουλτούρα της ευρύτερης περιοχής μας, καταδεικνύει και την παλαιότητά του, την οποία δεν επέτρεψε να σταθεί εμπόδιο στην παροχή των καλύτερων δυνατών εκπαιδευτικών εμπειριών στο μαθητικό δυναμικό μας, η καλή συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών σας και η άριστη επικοινωνία αυτών μαζί μας.

Έτσι, στην έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, καθώς ανακοινώνουμε την επίτευξη του κοινού στόχου της Δημοτικής Αρχής, των Υπηρεσιών της, αλλά και της κοινότητας του 1ου Γυμνασίου για την ολοκλήρωση των εξής εργασιών:

• Τοποθέτηση υπόστεγου και δημιουργία φρεατίου διαχείρισης της απορροής βρόχινων υδάτων στο χώρο της κεντρικής εισόδου του κτιρίου, για την προστασία και ασφαλή διέλευση των μαθητών, μαθητριών και εκπαιδευτικών, λόγω του οξύτατου προβλήματος της πλημμυρισμένης εισόδου του σχολείου μας κατά την περίοδο των βροχοπτώσεων.

v.JPG

Είσοδος - Κατασκευή υπόστεγου –Πριν το βάψιμο

gh.JPG

Είσοδος - Κατασκευή φρεατίου

d.JPG

Αίθουσα διδασκαλίας κατά την επισκευή της

e.JPG

Αίθουσα διδασκαλίας μετά τις επισκευές και το βάψιμο

z.JPG

Εξωτερική όψη μετά τις επισκευές

i.JPG

Σκεπή - Επισκευαστικές εργασίες


• Συντήρηση και χρωματισμός (βάψιμο) των αιθουσών διδασκαλίας, των μεταξύ τους διαδρόμων, καθώς και των κάγκελων, λόγω της παλαιότητάς τους, για τη δημιουργία ενός καθαρού και επιμελημένου χώρου, που θα εμπνέει την εργασία και συνεργασία των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών μας.

Αίθουσα διδασκαλίας μετά τις επισκευές και το βάψιμο

• Συντήρηση και χρωματισμός (βάψιμο) της κεντρικής εισόδου και πλαϊνής-εξωτερικής όψης του κτιρίου, με απομάκρυνση των κατεστραμμένων graffiti.

• Αντικατάσταση των σπασμένων με την τοποθέτηση νέων νιπτήρων στον αύλειο χώρο και συντήρησης των τουαλετών, για την καλή υγιεινή των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο μας.

• Επισκευή τμημάτων της σκεπής του κεντρικού κτιρίου, της σκεπής της αίθουσας εκδηλώσεων και της σκεπής των γραφείων των εκπαιδευτικών, λόγω της παλαιότητάς τους και της επικινδυνότητας για αποκόλληση και πτώση υλικών.

• Αντικατάσταση σπασμένων φεγγιτών-παραθύρων στην αίθουσα εκδηλώσεων.

• Κάλυψη του χώρου φύλαξης αθλητικών ειδών στην είσοδο της αίθουσας εκδηλώσεων με ειδική κατασκευή.

Επιπρόσθετα, η συμπερίληψη του σχολείου μας στην πρόταση του Δήμου Πέλλας για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων μέσω του Προγράμματος ΗΛΕΚΤΡΑ, ενδυναμώνει τη θέλησή μας να αγωνιζόμαστε μαζί με τις δυνάμεις του τόπου μας, για τη δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που προσθέτουν αξία στη συνεχιζόμενη παροχή υψηλής ποιότητας διδακτικού και παιδαγωγικού έργου του εκπαιδευτικού δυναμικού μας.

Ευελπιστούμε στην καλή συνεργασία, που θα στηρίξει τους μελλοντικούς στόχους τόσο της Δημοτικής Αρχής του τόπου μας όσο και της σχολικής κοινότητας του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών.

Για τη σχολική κοινότητα του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών

Η Διευθύντρια

Δρ. Βασιλική Καλλιοντζή

Ο Σύλλογος

Διδασκόντων

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Γονέων & Κηδεμόνων

Θεόδωρος Γκίσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ