close search results icon

Ευχαριστήριο Συμβαδίζω σε επαγγελματίες της Σκύδρας

Ευχαριστήριο Συμβαδίζω σε επαγγελματίες της Σκύδρας

Η πορεία του Συμβαδί-ζω από τα πρώτα βήματα έχει συμπαραστάτες σε όλα τα πλάτη της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας. Πολλές και πολλοί, άλλοτε ηχηρά και άλλοτε σιωπηλά και ανώνυμα, βρίσκονται πλάι στον σύλλογο, προσφέροντάς το δικό τους λιθαράκι, στην πράξη, για έναν κόσμο καλύτερο για τα άτομα με αναπηρία.

Θέλοντας να τους ευχαριστήσει σημειώνει: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δύο επαγγελματίες της Σκύδρας που οι ίδιοι μας ζήτησαν να παραμένει αθόρυβη η βοήθεια τους, αλλά εμείς οφείλουμε να το κάνουμε φωναχτά.

Η Νατάσα Αλεξίου, μέσα από το γραφείο γραφιστικής της, πολλές φορές μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Το ίδιο έκανε και με τον σχεδιασμό της αφίσας του παιδικού βιβλίου, όπου αφιλοκερδώς ήθελε να βάλει την τέχνη της για την προβολή της πρόσφατης δράσης μας.

Για την ίδια δράση, όπως και πολλές άλλες φορές, το βιβλιοπωλείο "Ανδρεάδης" στέκεται συνοδοιπόρος στο έργο μας, με κάθε είδους βοήθεια.

Ξέρουμε ότι δεν επιθυμείτε την προβολή. Μας το λέτε συχνά οι επαγγελματίες άλλωστε. Η ομορφιά όμως και το καλό σας παράδειγμα σας πρέπει να δημοσιοποιείται, να μεταδίδεται, να γίνεται μίμηση για όλες και όλους.

Νατάσα, Βάσω, Γιάννη, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ