close search results icon

Ευχαριστήριο του συλλόγου Σκυδραία

Ευχαριστήριο του συλλόγου Σκυδραία

Μιά ακόμη δράση της 'ΣΚΥΔΡΑΙΑΣ" ήταν αυτή που έγινε στο καφέ ΕVENT και στην οποία υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τις γυναίκες

Την Τετάρτη 24-1-2024 ο Σύλλογος Γυναικών Σκύδρας ΣΚΥΔΡΑΙΑ έκοψε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη του βασιλόπιτα. Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα. Σε μια ατμόσφαιρα γιορταστική, όμορφη, με γέλια, με ευχές με ζωηρές συζητήσεις με κέφι και χαρούμενη διάθεση τα μέλη του Συλλόγου απολαύσαμε τα καφεδάκια μας μαζί με τα πεντανόστιμα ατομικά βασιλοπιτάκια. Οκτώ φέτος ήταν οι τυχερές που κέρδισαν τα όμορφα δώρα που ήταν προσφορά των καταστημάτων της Σκύδρας. Διαπιστώνουμε ότι οι άνθρωποι παρά τις ανάγκες και το άγχος της σύγχρονης εποχής, βρίσκουν τρόπους για να ικανοποιούν την έμφυτη τάση της κοινωνικότητάς τους. Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά για τη «ΣΚΥΔΡΑΙΑ» και να μεγαλώσει η ατζέντα των δράσεών της ακόμα περισσότερο.

Την εκδήλωση του Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος της Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, που απηύθυνε θερμό χαιρετισμό ,μετά την ομιλία της προέδρου μας Ελπίδας Κωνσταντινίδου. Ήταν παρόντα και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς επίσης και η εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης του Δήμου Μαρία Παπαδοπούλου.

Ευχαριστούμε πολύ τις γυναίκες για την αθρόα συμμετοχή τους

Ευχαριστούμε τον Παύλο Κυριακίδη που μας φιλοξένησε στο χώρο του

Ευχαριστούμε την ΠΕΛΛΑNEWS, που πάντα μας καλύπτει δημοσιογραφικά

Ευχαριστούμε τα μαγαζιά της Σκύδρας για την ευγενική προσφορά τους και που πάντα συμβάλλουν στην επιτυχία των εκδηλώσεών μας.

Με αγάπη το ΔΣ του Συλλόγου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ