close search results icon

Φαβορί Γαλλία και Αγγλία απέναντι στην ποιότητα Πολωνίας και Σενεγάλης

Στο «Al Thumama Stadium» της Ντόχα, οι Γάλλοι μετά την ήττα τους στο τελευταίο ματς του 4ου ομίλου από την Τυνησία, ξεκινούν την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησαν το 2018 απέναντι στην παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Τα νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ άρχισαν χθες με εντυπωσιακές «μάχες» με τις προκρίσεις της Ολλανδίας και της Αργεντινής και πλέον το τουρνουά «ζεσταίνεται» κι άλλο σήμερα με τους αγώνες Γαλλία-Πολωνία (17:00) και Αγγλία-Σενεγάλη (21:00), από όπου θα προκύψει το επόμενο «ζευγάρι» των προημιτελικών.

Δύο ματς με ξεκάθαρα φαβορί τους Γάλλους και τους Άγγλους, αλλά ποιος μπορεί να... ξεγράψει την ποιοτική Πολωνία και τη σούπερ αθλητική Σενεγάλη.

Στο «Al Thumama Stadium» της Ντόχα, οι Γάλλοι μετά την ήττα τους στο τελευταίο ματς του 4ου ομίλου από την Τυνησία, ξεκινούν την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησαν το 2018 απέναντι στην παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Οι Γάλλοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Λούκας Φερναντές, ενώ οι Πολωνοί θα παραταχθούν πλήρεις.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Γαλλία: Γιορίς, Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Τ. Φερναντές, Τσουαμενί, Ραμπιό, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Μπαπέ, Ζιρού.
Πολωνία: Στσέζνι, Κας, Γκλικ, Κίβιορ, Μπερεζίνσκι, Φρανκόφσκι, Μπιέλικ, Κριχόβιακ, Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι, Μίλικ.

Στο «Al Bayt Stadium» της πόλης Αλ-Χορ η Αγγλία, μία απ’ τις τρεις αήττητες ομάδες του τουρνουά (μαζί με την Ολλανδία και το Μαρόκο) θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τελικό, απέναντι σε μία ομάδα πολύ σκληρή ομάδα όπως είναι η Σενεγάλη, που παλεύει μέχρι το 90ό λεπτό. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν έχει εδώ και λίγες μέρες στη διάθεσή του τον Μπεν Γουάιτ που επέστρεψε στην Αγγλία για προσωπικούς λόγους, ενώ απ’ την άλλη πλευρά η Σενεγάλη δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ιντρίσα Γκέιγ και τον τραυματία Κουγιατέ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο, Ράις, Χέντερσον, Μπέλιγχαμ, Ράσφορντ, Φόντεν, Κέιν.
Σενεγάλη: Ε. Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Τζάκομπς, Π. Γκουέιγ, Ν. Μεντί, Σις, Εντιαγιέ, Ντιά, Σαρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ