Φιλική νίκη για τον Αλμωπο επί του Εθνικού Γιαννιτσών
Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για τον Αλμωπό αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Εθνικο Γιαννιτσών.
Οι δύο ομάδες της Πέλλας συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, με τον Αλμωπό βέβαια να μην γνωρίζει ακόμη την κατηγορία που θα αγωνιστεί κάτι που οφείλεται στις γενικότερες παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Βέβαια ο Γιώργος Τυριακιδης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν της προετοιμασία για τη νέα σεζόν και έτσι το απόγευμα της Τετάρτης αντιμετώπισαν τον Εθνικο Γιαννιτσών στο γήπεδο της Σωσάνδρας με την ομάδα του Σκύδραιου προπονητή να επικρατεί με 2-0. Τα δύο γκολ σημείωσε ο Γκεσιος που συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις αλλά και να δίνει πολύτιμες λύσεις στον προπονητή του. Ακόμη για την ομάδα του Αλμωπού σπουδαία εμφάνιση έκανε και ο Βασίλης Μπαξεβάνος κάτι που αναγνώρισαν και οι αντίπαλοι του.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει και ο Γρηγόρης Προυντσης. Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστης θα δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του.
Αναφορικά με τον Εθνικό Γιαννιτσών, οι νεοφώτιστοι έδειξαν μαχητικό πρόσωπο πάρα τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, καθώς τους χωρίζει και μια κατηγορία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Λάκης Βασιλειάδης: Επιτέλους 261 νέοι αγρότες στη Πέλλα!
23 Οκτωβρίου 2026