close search results icon

Φλόριντα: Μαχαίρωσε τον φίλο του με σπαθί σαμουράι για ένα παιχνίδι

Ο δράστης παραμένει άφαντος. 

Φλόριντα: Μαχαίρωσε τον φίλο του με σπαθί σαμουράι για ένα παιχνίδι

Ένα άκρως σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη Ντεϊτόνα Μπιτς της Φλόριντα, όπου 35χρονος φέρεται να επιτέθηκε με σπαθί Σαμουράι στον φίλο του για μία κονσόλα παιχνιδομηχανής.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα όταν κλήθηκε στο διαμέρισμα της South Beach Street και βρήκε έναν άνδρα αιμόφυρτο κοντά στην μπροστινή πόρτα του διαμερίσματος. Είχε τις αισθήσεις του και επικοινωνούσε με το περιβάλλον, σύμφωνα με πληροφορίες από το fox35orlando.com.

Η αστυνομία δήλωσε ότι αιμορραγούσε «μέτρια» από την αριστερή πλευρά του προσώπου του και τον ώμο του. Καθώς τον μετέφεραν στο χώρο στάθμευσης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματά του, είπε στην αστυνομία ότι τον μαχαίρωσαν με σπαθί.

Ήταν δυο χρόνια φίλοι

Ειδικότερα το θύμα ανέφερε στην αστυνομία ότι ο άνδρας που τον μαχαίρωσε ήταν φίλος του εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Οι δυο τους κάθονταν στον καναπέ λίγο πριν από τις 9 το βράδυ και ο άνδρας ρώτησε τον φερόμενο ως δράστη αν θα του έδινε την παιχνιδομηχανή. Ο 35χρονος απάντησε ότι «δεν επρόκειτο να το κάνει αυτό», σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας. Τότε φέρεται να άρπαξε ένα σπαθί Σαμουράι που υπήρχε στο διαμέρισμα και μαχαίρωσε τον άνδρα δύο φορές στο πρόσωπο και μία στον ώμο.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε από το διαμέρισμα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι γείτονες άκουσαν κραυγές από το εσωτερικό του διαμερίσματος και όταν πήγαν να ελέγξουν τι συνέβη, το θύμα έδειξε το σπαθί.

«Ο Γουόλτερ με μαχαίρωσε», είπε, σύμφωνα με την έκθεση.

Η αστυνομία εντόπισε το ασπρόμαυρο σπαθί Σαμουράι και βρήκε αίμα να καλύπτει την είσοδο του διαμερίσματος και το χαλί του σαλονιού.

Τα τραύματα του άνδρα, που περιλαμβάνουν πολλαπλά τραύματα 2 και 3 ιντσών, δεν απειλούν τη ζωή του και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τον 35χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν στην κομητεία Βολουσία το 2020 για ξυλοδαρμό και εγκληματική βλάβη.

πηγή: tanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ