close search results icon

Φωτογραφίες με τράπερς, χλιδάτη ζωή: Οργή για τον νεαρό Ρομά που απειλεί να σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες (Pics)

Μέλος οικογένειας που έχει σχέση με εγκληματική οργάνωση που αντιμετωπίζει πλήθος κατηγοριών. 

Ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο νεαρός Ρομά που έχει δημοσιοποιήσει βίντεο στο Tik Tok, στο οποίο εκτόξευε απειλές πως σε περίπτωση πολέμου των Ρομά, ο ίδιος θα σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες, με αφορμή τη δολοφονία του 17χρονου Ρομά στη Βοιωτία από πυρά αστυνομικού.

«Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι κι επειδή ήταν Ρομά δεν τρέχει τίποτα. Εύχομαι να γίνει πόλεμος και οι γύφτοι θα είμαστε οι πρώτοι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό, τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάζω τα μυαλά στον αέρα», λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Live News ο νεαρός ανήκει σε οικογένεια Ρομά που έχει σχέση οικογενειακή με εγκληματική οργάνωση που έχει κατηγορηθεί για εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς, ναρκωτικά, όπλα, μέχρι και ανατινάξεις ATM.

Μέλη της ίδια οικογένειας συμμετείχαν στη συμπλοκή μεταξύ της συνοδείας των τράπερ Light και SNIK στα βραβεία του Mad πριν δύο χρόνια. Στο Twitter εξάλλου έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες του να ζει χλιδάτη ζωή με παρέα γνωστούς τράπερς.

screenshot-5.png

πηγή: dailymedia.com.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ