close search results icon

Frumenta...δυναμικά δίπλα στους αγρότες και τους εργαζόμενους

Frumenta...δυναμικά δίπλα στους αγρότες και τους εργαζόμενους

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Frumenta, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταποίησης Φρούτων, έκανε τον ετήσιο χορό της.

screenshot-20240522-220425-youtube-HRJlW.jpg


screenshot-20240522-223501-gallery.jpg



Οι εργαζόμενοι αλλά και οι συνεργάτες της επιχείρησης είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια όμορφη βραδιά στο Κέντρο δεξιώσεων Celebrity, ενώ άκουσαν και τον διευθύνων Σύμβουλο της Επιχείρησης κ. Νίκο Καλπακίδη να ανακοινώνει μέτρα στήριξης και bonus προς τους εργαζόμενους

Νίκος Καλπακίδης:"Εμείς σαν εταιρεία πιστεύουμε πως αν θέλεις να πας κάπου μακριά, πρέπει να πας με παρέα" 

Ο κος Καλπακίδης έκανε αναφορά και στις δυσκολίες της περασμένης χρονιάς με την Frumenta να στηρίζει τους αγρότες και να είναι συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

"Εμείς σαν εταιρεία πιστεύουμε πως αν θέλεις να πας κάπου μακριά,  πρέπει να πας με παρέα" τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος γιαυτό και ανακοίνωσε ως bonus επιβράβευσης μισό μισθό σε όλους τους μόνιμους εργαζόμενους και 200 ευρώ στους εποχιακούς. 

Στο άκουσμα του bonus οι εργαζόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ ο κος Καλπακίδης ολοκληρώνοντας την ομιλία του ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης. 

received-856019173233352.jpeg

Λάκης Βασιλειάδης: Χρειαζόμαστε επιχειρήσεις σαν εσάς 

Στον χορό της Frumenta παραβρέθηκε και ο Λάκης Βασιλειάδης.  Ο βουλευτής Πέλλας κατά τον χαιρετισμό του επισήμανε τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η επιχείρηση στο Νομό Πέλλας, καθώς η περιοχή μας είναι καθαρά αγροτική  

received-1542000436428019.jpeg

Εκτός από τον βουλευτή Πέλλας στον χορό παραβρέθηκε και η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιαδου,  όπως και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας.  

Κατερίνα Ιγνατιάδου: Συγχαρητήρια για το bonus 

Τα Συγχαρητήρια της προς την επιχείρηση έδωσε η Δήμαρχος Σκύδρας.  Η Κατερίνα Ιγνατιάδου αφού ευχαρίστησε για την πρόκληση στο χορό έδωσε τα εύσημα στην διοίκηση για το bonus. 

Η βραδιά  ολοκληρώθηκε με πολλή διασκέδαση αλλά και με γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες,  με τους εργαζόμενους της επιχείρησης να "γεμίζουν" τις μπαταρίες τους και να είναι απόλυτα έτοιμοι για την νέα σεζόν που ξεκίνησε.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ