close search results icon

Frumenta: Τα Bonus στους εργαζόμενους και η στήριξη των αγροτών

Frumenta: Τα Bonus στους εργαζόμενους και η στήριξη των αγροτών

Έναν υπέροχο χορό διοργάνωσε η Frumenta, το βράδυ της Κυριακής.  Εκτός από την διασκέδαση όμως ο χορός της επιχείρησης που διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά περιελάμβανε και σημαντικές ανακοινώσεις από τον διευθύνων Σύμβουλο της Επιχείρησης. 

Ο κος Καλπακίδης κατά την διάρκεια της ομιλίας του ανακοίνωσε bonus μισού μισθού σε όλους τους μόνιμους εργαζόμενους αλλά και 200 ευρώ για όλους τους εποχιακούς θέλοντας με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσει το έργο τους.

Παράλληλα όμως ο διευθύνων Σύμβουλος τόνισε πως στρατηγική της επιχείρησης είναι η στήριξη των αγροτών κάτι που απέδειξε και στην περσινή δύσκολη χρονιά 

messenger-creation-34b04e24-863a-4747-a67c-705ce38e8030.jpeg

Σαφώς από τον χορό της επιχείρησης δεν έλειψαν και τα πολιτικά πρόσωπα ανάμεσα στα οποία ο βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης και η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιαδου όπως και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας. 

Σίγουρα η παρουσία της Frumenta στο Νομό Πέλλας προσφέρει εκτός από τις θέσεις εργασίας και ασφάλεια στους αγρότες που αισθάνονται σιγουριά για την προώθηση της παραγωγής τους 

Δείτε το υπέροχο βίντεο 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ