close search results icon

Φυσιολογικός..μια ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Πνευματικό Σκύδρας

Φυσιολογικός..μια ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Πνευματικό Σκύδρας

Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκύδρας. Στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας βρέθηκε αρκετός κόσμος ανάμεσα στους οποίους η Δήμαρχος Σκύδρας,  η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μαρία Παπαδοπουλου και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Σκύδρας Χάρης Πορτοκαλιδης.  Η κα Παπαδοπουλου δήλωσε:

📌 «Η μικρή Ελενη κάθεται και κλαίει γιατί δεν την παίζουν οι φιλενάδες της»ένα τραγούδι των παιδικών μας χρόνων που δυστυχώς κάθε μέρα ολο και πιο έντονα βιώνουμε στην καθημερινότητα μας .. με ποικίλους τρόπους .. ακόμα και στην ενήλικη ζωή ..κυρίως από αυτούς που έχουν «δύναμη» κάθε μορφής ..

📌Μέσα από τους πρωταγωνιστές της ταινίας ,γιατί για μένα είναι όλοι πρωταγωνιστές, ο σκηνοθέτης Γιώργος Παλάσκας έφερε στην οθόνη του ζεστού αυτήν την φορά Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας την ταινία Φυσιολογικός ..  

📌Ανάμεικτα συναισθήματα ,προβληματισμός και πολλές σκέψεις ..

📌Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπειρία και το όμορφο απόγευμα ! 

📌Πρόταση της «Αλλαγής Σκυτάλης»,με τη συμβολή του δήμου να προβληθεί η ταινία τουλάχιστον στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας για αρχή !!

📌Παρούσα λοιπόν σήμερα ως επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας του συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» με τον Αντιπρόεδρο ΔΣ Χαρίτων Πορτοκαλίδη με παλιά και νέα μέλη του συνδυασμού στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας στην προβολή της ταινίας του Γιώργου Γιώργος Παλάσκας σε συνεργασία με το Δήμο Σκύδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ