close search results icon

ΓΕΛ Σκύδρας: ένα βήμα πριν πραγματοποιήσει το όνειρο του ο Κολοβός

ΓΕΛ Σκύδρας: ένα βήμα πριν πραγματοποιήσει το όνειρο του ο Κολοβός

«Ήταν μια χρονιά διαφορετική θα έλεγα, με ύλη διαφορετικά δομημένη και με περίεργα συναισθήματα μετά την επιστροφή μας στις τάξεις, αφήνοντας πίσω τις τηλεδιασκέψεις, προσπαθώντας να βρούμε τον ρυθμό μας και να ανταπεξέλθουμε σε μια πολύ απαιτητική χρονιά όπως είναι αυτή των πανελληνίων εξετάσεων» σχολίασε ο τελειόφοιτος μαθητής του Γενικού Λυκείου Σκύδρας, Κολοβός Γεώργιος στην ερώτηση του pellanews.gr για το πως έζησε και ποια ήταν τα συμπεράσματα του για τη σχολική σεζόν 2021-2022.

Ο νεαρός Σκυδραίος μαθητής, φοιτητής σε λίγο καιρό πέτυχε πολύ καλές επιδόσεις στις εξετάσεις καταφέρνοντας να είναι ο δεύτερος μαθητής στο ΓΕΛ Σκύδρας με Μέσο Όρο 17,3. Συγκεκριμένα η κατεύθυνση που επέλεξε ήταν των σπουδών Υγείας και έγραψε για 18,1 στη Φυσική, 17, 1 στη Βιολογία, 18,7 στη Χημεία και 15,4 στη Ν. Γλώσσα.

Το όνειρο του είναι να σπουδάσει φυσικοθεραπευτής και απ’ ότι εκμυστηρεύεται στο pellanews.gr ο στόχος πλέον είναι πολύ κοντά και νιώθει ευτυχής. Δεν ξεχνάει όμως και τους υπόλοιπους μαθητές που αγωνίστηκαν τη χρονιά που πέρασε για να καταφέρουν την είσοδο τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τους εύχεται καλή τύχη. «Εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους και να ανταμειφθούν οι προσπάθειες τους» είπε συγκεκριμένα εξηγώντας ότι οι πανελλήνιες εξετάσεις θέλουν πάνω απ’ όλα σωστή προετοιμασία και διάβασμα καθ’ όλη τη διάρκεια του Λυκείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ