close search results icon

ΓΕΛ Σκύδρας: Προβλήθηκε η ταινία "Φυσιολογικός"

ΓΕΛ Σκύδρας: Προβλήθηκε η ταινία "Φυσιολογικός"

Η ταινία Φυσιολογικός προβλήθηκε στο ΓΕΛ Σκύδρας στα πλαίσια των εκδηλώσεων κατα του Bullying . Το σχολείο με ανακοίνωση αναφέρει 

Σήμερα στα πλαίσια των εκδηλώσεων κατά του bullying,παρουσιάστηκε και στις τρεις τάξεις του Λυκείου η ταινία μικρού μήκους του πρώην μαθητή μας Γιώργου Παλάσκα "Φυσιολογικός".
Συγχαρητήρια στον Γιώργο και τους συνεργάτες του για το εξαιρετικό αποτέλεσμα !!!

fb-img-1710427631100.jpg

Μάλιστα ανάλογη πρόταση είχε καταθέσει και η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας Μαρία Παπαδοπουλου 

Θυμίζουμε την ανάρτηση της αρχηγού της αντιπολίτευσης:

📌 «Η μικρή Ελενη κάθεται και κλαίει γιατί δεν την παίζουν οι φιλενάδες της»ένα τραγούδι των παιδικών μας χρόνων που δυστυχώς κάθε μέρα ολο και πιο έντονα βιώνουμε στην καθημερινότητα μας .. με ποικίλους τρόπους .. ακόμα και στην ενήλικη ζωή ..κυρίως από αυτούς που έχουν «δύναμη» κάθε μορφής ..

📌Μέσα από τους πρωταγωνιστές της ταινίας ,γιατί για μένα είναι όλοι πρωταγωνιστές, ο σκηνοθέτης Γιώργος Παλάσκας έφερε στην οθόνη του ζεστού αυτήν την φορά Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας την ταινία Φυσιολογικός ..  

📌Ανάμεικτα συναισθήματα ,προβληματισμός και πολλές σκέψεις ..

📌Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπειρία και το όμορφο απόγευμα ! 

📌Πρόταση της «Αλλαγής Σκυτάλης»,με τη συμβολή του δήμου να προβληθεί η ταινία τουλάχιστον στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας για αρχή !!

📌Παρούσα λοιπόν σήμερα ως επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας του συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» με τον Αντιπρόεδρο ΔΣ Χαρίτων Πορτοκαλίδη με παλιά και νέα μέλη του συνδυασμού στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας στην προβολή της ταινίας του Γιώργου Γιώργος Παλάσκας σε συνεργασία με το Δήμο Σκύδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ