Γεύση που μένει: Καζάν ντιπί-Creme brulee Cazan dipi για να ξεσηκώσετε τις αισθήσεις σας!

Υλικά
1 κ.σ. αγελαδινό βούτυρο για το άλειμμα
2 κ.σ. ζάχαρη για το κάψιμο
1 λίτρο γάλα
250 γραμμάρια νισεστέ
250 γραμμάρια ζάχαρη
2 κ.σ. ανθόνερο
Υλικά
1 κ.σ. αγελαδινό βούτυρο για το άλειμμα
2 κ.σ. ζάχαρη για το κάψιμο
1 λίτρο γάλα
250 γραμμάρια νισεστέ
250 γραμμάρια ζάχαρη
2 κ.σ. ανθόνερο
ΣΧΟΛΙΑ