close search results icon

Για ανθρωποκτονία δια παραλείψεως κατηγορούνται οι συλληφθέντες για τον θάνατο της 19χρονης στην Κεφαλονιά

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή 17 Απριλίου.

Σε ανθρωποκτονία από πρόθεση τελούμενη δια παραλείψεων και ιδιαίτερα διακεκριμένη περίπτωση κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών μετατράπηκε η ποινική δίωξη σε βάρος των συλληφθέντων που κατηγορούνται για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή 17 Απριλίου, ενώ στο Δικαστικό Μέγαρο, σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, ελήφθησαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και οι κατηγορούμενοι φορούσαν και αλεξίσφαιρα.

Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος της 19χρονης

Από ανακοπή καρδιάς προκλήθηκε ο θάνατος της 19χρονης, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με το inkefalonia.Τα τελικά συμπεράσματα αναμένεται να επιβεβαιωθούν από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που εκκρεμούν.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη εντοπίστηκε νεκρή την Τρίτη στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρία άτομα.

Aπό την επισκόπηση βιντεοληπτικού υλικού προέκυψε ότι τα τρία πρόσωπα βρίσκονταν μαζί με τη 19χρονη πριν από το περιστατικό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλούνται οι Αρχές, ο ένας από αυτούς φέρεται να τη μετέφερε στην πλατεία με τη συνοδεία τω άλλων δύο.

Παράλληλα, διενεργούνται κατ’ οίκον έρευνες παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τ.Δ.Ε.Ε. Αργοστολίου.

πηγή: news247.gr

κεντρική φώτο: INTIME NEWS


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ