Για την οδική συμπεριφορά και ασφάλεια ο Ιαβέρης στα Γιαννιτσά-Άψογη η εκδήλωση
Ο γνωστός παλαιός οδηγός αγώνων έδωσε τα "φώτα" του, κάνοντας έντονη κριτική για τα "κακώς κείμενα" της μη ασφαλούς οδήγησης στην Ελλάδα.

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου
Το Ι.ΚΤΕΟ Αλέξανδρος διοργάνωσε σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς, με πρώτιστο μήνυμα την ασφαλή οδήγηση, με κύριο ομιλητή τον γνωστό παλαιό οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων Ιαβέρη. Η εκδήλωση είχε την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας και της Τροχαίας Πέλλας.
Η διοργάνωση ήταν απ' όλες τις απόψεις άρτια, με όλο το τιμ του ιδιωτικού Ι.ΚΤΕΟ να βρίσκεται παντού εκτός και εντός αίθουσας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η παραμικρή λεπτομέρεια ατελής. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, σε μία ομιλία ενός τόσο έμπειρου ανθρώπου, ο οποίος έδωσε τα έμπειρα φώτα του για την ασφαλή οδήγηση. Αλλά και με όση κριτική έπρεπε να γίνει, καθώς δεν μάσησε τα λόγια του. Αναφέρθηκε σαφώς και στην τραγωδία των Τεμπών, τόσο τραγικά επίκαιρο στο θέμα "ασφάλειας".




Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Πέλλας και ο Διοικητής του τμήματος Τροχαίας Πέλλας, ενώ αμέσως μετά ο Ιαβέρης ξεκίνησε την...οδήγηση στη γνώση αλλά και στους αριθμούς, οι οποίοι όταν αφορούσαν ατυχήματα και δυστυχήματα, τρόμαζαν! Πόσο αίμα έχει χύσει η Ελλάδα στην άσφαλτο. Πραγματικός πόλεμος!












Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές, ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι απ' όλες τις παρατάξεις, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. Ακολούθησε η διαδικασία των αναμνηστικών, ενώ η ικανοποίηση για την μεγάλη επιτυχία της "σεμιναριακής" εκδήλωσης, ήταν φανερή σε όλο το τιμ των συντελεστών, δίνοντας τα δικά τους χαμόγελα στον φωτογραφικό φακό.











*Περισσότερες λεπτομέρειες, στο προσεχές φύλλο της έντυπης Πέλλαnews. Ευχαριστούμε για κάποιες εκ των φωτογραφιών για ολοκληρωμένη άποψη όλης της εκδήλωσης, τον Αντώνη Παπαδόπουλο (Συμβαίνει τώρα).
ΣΧΟΛΙΑ