close search results icon

Γιαννακάκης από Σκύδρα: υπάρχει κίνδυνος να μείνουν ακτινίδια στα χωράφια

Γιαννακάκης από Σκύδρα: υπάρχει κίνδυνος να μείνουν ακτινίδια στα χωράφια

Στα πλαίσια της ημερίδας του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας για το ακτινίδιο ο πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, κ. Γιαννακάκης μίλησε για ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα, με την παραγωγή ακτινιδίου και δεν είναι άλλο από την ικανότητα αποθήκευσης του προϊόντος. 

Ο πολύπειρος συνδικαλιστής στέλνει το μήνυμα στους παραγωγούς ούτως ώστε να είναι ενήμεροι διότι όπως σημείωσε «δε θέλει να τρομοκρατήσει αλλά να επιστήσει την προσοχή». 

Η καλλιέργεια της ακτινιδιάς προϋποθέτει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην αρχή της επένδυσης και θα είναι κρίμα να χαθούν λεφτά αν οι παραγόμενες ποσότητες δεν έχουν τους απαιτούμενους χώρους ώστε να αποθηκευτούν και να διαχειριστούν σωστά για να προχωρήσουν και οι εξαγωγές. Όλα αυτά θα έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της τιμής του προϊόντος με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Η πολιτεία είναι πλέον ενήμερη υπογράμμισε, ο κ. Γιαννακάκης και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται αποτελέσματα από την έρευνα που διεξάγεται για τις καλλιεργούμενες εκτάσεις αλλά και τους διαθέσιμους αποθηκευτικούς χώρους.

Δείτε την τοποθέτηση του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ