close search results icon

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια και τα έκανε πάνες για τον μικρό μου αδερφό

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια και τα έκανε πάνες για τον μικρό μου αδερφό

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια, έγιναν ξανά κομμάτι της φιλανθρωπικής ενέργειας «Milwaukee Diaper Mission» με τον σταρ των Μπακς να γυρίζει τον χρόνο πίσω στην εποχή που η μητέρα του χρησιμοποιούσε σκισμένα σεντόνια αντί για πάνες.

Η έντονη θέληση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για βοήθεια βρίσκει αντίκρισμα μέσα από τη δράση «Milwaukee Diaper Mission», όπου εκείνος και η σύντροφός του, Μαράια, έχουν προσφέρει ενεργά. Σε πρόσφατη παρουσία τους στις εγκαταστάσεις για το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό πρόγραμμα, ο σούπερ σταρ των Μπακς μίλησε για τις γνώριμες εικόνες που φέρνει στο μυαλό του, βλέποντας οικογένειες να μην έχουν τα απαραίτητα.

Ο Giannis αρχικά πήγε να ξεκινήσει τη συνέντευξη με το δικό του στυλ και ένα ανέκδοτο, θέλοντας να δώσει μία ευχάριστη νότα, με την Μαράια να τον σταματά λέγοντας πως η ανάγκη για πάνες δεν είναι αστείο.

Και έπειτα ο Αντετοκούνμπο είπε: «Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τις αποδείξεις που έπαιρνα από τα Target... Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Μπορώ να το θυμηθώ αυτό. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα. Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω. Δεν είχαμε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για τον μικρό μου αδερφό... Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά μας γέμιζαν με αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη».

protothema

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ