close search results icon

Γιάννης Φέρτης: Η σύζυγός του διαψεύδει ότι ο ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ

Η Μαρίνα Ψάλτη αναφέρει πως η είδηση της Κάκιας Ιγερινού είναι ψευδής - «Είμαι σοκαρισμένη, γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του», είπε η σύζυγός του

Γιάννης Φέρτης: Η σύζυγός του διαψεύδει ότι ο ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ

Την είδηση πως ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ διέψευσε η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη.

Με τηλεφωνική της παρεμβάση στην εκπομπή «Πρωινό», η σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε η Κάκια Ιγερινού για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας: «Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη. Μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δεν ισχύει το ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ».

«Δεν ισχύει αυτό για τον Γιάννη Φέρτη. Είμαι σοκαρισμένη, γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας», είπε η Μαρίνα Ψάλτη.

Στην ανάρτηση που είχε κάνει η σεναριογράφος, Κάκια Ιγερινού, έγραφε: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά.Η μνήμη σβήνει.Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια».

Σε σχόλιο κάτω από την ίδια ανάρτηση, η Κάκια Ιγερινού διευκρίνισε πως η δημοσίευση αυτή ήταν επιθυμία δική του, προκειμένου να μάθει το κοινό του την κατάσταση της υγείας του.

«Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο», σχολίασε η Κάκια Ιγερινού.

protothema

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ