close search results icon

Γιάννης Κετικίδης: "Είμαστε παντού, εξασφαλίσαμε 20 εκ ευρώ έργα"

Γιάννης Κετικίδης: "Είμαστε παντού, εξασφαλίσαμε 20 εκ ευρώ έργα"

Στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας τοποθετήθηκε ο Γιάννης Κετικίδης. Ο αντιδήμαρχος τενχικής υπηρεσίας παρουσίασε μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα τις χρηματοδοτήσεις που εξασφάλισε η δημοτική αρχή, οι οποίες αγγίζουν τα 20 εκ ευρώ. 

"Είμαστε στα κέντρα αποφάσεων, στοχεύουμε και πετυχαίνουμε, περιμένουμε όμως και πολλά άλλα" είπε ο αντιδήμαρχος Αλμωπίας. 

Ο Γιάννης Κετικίδης μίλησε και για τις εκτεταμένες παρεμβάσεις που θα γίνουν στην Αριδαία αλλά και για την κυκλοφοριακή μελέτη που θα γίνει στην πόλη. Για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο ο Γιάννης Κετικίδης αναγνώρισε τις φθορές που υπάρχουν ειδικά μετά τον χειμώνα.


"Είμαστε εδώ για να λύσουμε τα προβλήματα"  

"Δεν είμαστε από παρενογέννηση, όλοι έχετε διοικήσει και ο κύριος Παρούτογλου και ο κύριος Μπίνος, εγώ δεν θα μιλήσω για τους άλλους θα πω, ότι εμείς κάναμε τα περισσότερα πράγματα, έχουμε κάνει το μέγιστο δυνατό και δώσαμε τα περισσότερα χρήματα, ρίχνουμε άσφαλτο και θα ξανα ρίξουμε, είμαστε εδώ για να λύσουμε τα προβλήματα" είπε ο αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας

Για το κυκλόφοριακό ο Γιάννης Κετικίδης επισήμανε πως το θέμα αυτό έχει απασχολήσει την δημοτική αρχή ενώ εινια σε επαφή και με ειδικούς μελετητές για την κυκλοφοριακή αλλαγή της πόλης. 

Τέλος ο αντιδήμαρχος μίλησε και για τον φωτισμό αλλά και τις παρεμβάσεις τις δημοτικής αρχής ενώ απάντησε και προς τον Δημήτρη Μπίνο για τις παρεμβάσεις που έκανε η δημοτική αρχή στα σχολεία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ