close search results icon

Γιαννιτσά/Αντωνία Αλμπάνη: Έδειξε την ανοδική της πορεία, πάει τώρα για το Πανευρωπαϊκό

Νέα προετοιμασία, νέος στόχος. 

stighmiotipo-othonis-2024-11-17-204435-iOPuL.png
ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Μια νέα αθλητική διοργάνωση με την ονομασία Octagon ξεκίνησε δυναμικά την πορεία της από το Κιλκίς, έχοντας στόχο να γίνει μέρος της πολιτιστικής και αθλητικής ταυτότητας των εγχώριων μαχητικών αθλημάτων και ταυτόχρονα να προβάλλει τα νέα ταλέντα και αθλητές που χρειάζονται αγώνες εμπειρίας έχοντας σαν στόχο να πρωταγωνιστήσουν στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων.


Στόχος των διοργανωτών ήταν, όπως και έγινε σαφώς, να παρουσιαστούν αγώνες επίλεκτων αθλητών καθώς και να παρουσιαστούν αγώνες ερασιτεχνικού επιπέδου στα στυλ των Mma, K1, Low kicks καθώς και του grappling.

Οι καλύτεροι μαχητές σε επιλεγμένα ζευγάρια με στόχο το θέαμα, πλαισίωσαν το main event σε αγώνες που στο στυλ του MMA θα καταγράφονται στα επίσημα rankings του mma (sherdog, tapology κλπ)

Στα pre games, τα νέα ταλέντα των σχολών, είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τις ικανότητες τους και να αναδειχθούν τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο των σχολών που εκπροσωπούν.

Οι αγώνες επαγγελματικής κατάταξης MMA διεξήχθησαν με unified rules of Mma και στις ακόλουθες κατηγορίες κιλών των αθλητών.

Εκεί, όπως ενημερωθήκατε εγκαίρως με ρεπορτάζ του pellanews.gr (δείτε εδώ: https://www.pellanews.gr/giannitsa-a-s-atromitos-i-antonia-almpani-vazei-fotia-sta-gantia-kai-paei-sto-dynato-octagon-fighting-show-182364), η Αντωνία Αλμπάνη από τα Γιαννιτσά και τον Α.Σ. Ατρόμητο, συμμετείχε στη διοργάνωση. 

Η αθλήτρια αγωνίστηκε στην κατηγορία Γυναικών -52.2 κιλά, σε έναν απαιτητικό αγώνα απέναντι σε μια 28χρονη, ιδιαίτερα έμπειρη αντίπαλο.

stighmiotipo-othonis-2025-10-27-210024.png

Παρά τη μικρή διαφορά εμπειρίας, η Αντωνία στάθηκε πολύ δυναμικά, έδειξε εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και μαχητικό πνεύμα, χάνοντας οριακά στα σημεία σε έναν αγώνα υψηλής έντασης. Η εμφάνισή της απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από προπονητές και, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή ανοδική της πορεία. 

Ο Α.Σ. Ατρόμητος συγχαίρει θερμά την αθλήτρια για την προσπάθεια, την αφοσίωση και την αγωνιστικότητά της, και συνεχίζει δυναμικά την προετοιμασία της. 

Επόμενο challenge για την Αντωνία το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου θα διεξαχθεί 7-9 Νοεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ