close search results icon

Γιαννιτσά: Έφυγε άδικα απο τη ζωή ο Γιώργος Τσαμαλδούπης

Θα καλλιτεχνεί πάνω από τα σύννεφα. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδοπούλου

Έφυγε από τη ζωή ο 61χρονος Γιώργος Τσαμαλδούπης, που πάλεψε με την υγεία του τους τελευταίους μήνες, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Ο 61χρονος το τελευταίο διάστημα, εργάστηκε σε παρεμβάσεις και εργασίες που έγιναν επί των οδών Καπετάν Ρούμπα, Αγαθοβούλου κλπ. παράπλευρες οδούς, ενώ ήταν κάτοικος της περιοχής της Νέας Τραπεζούντας.

Άνθρωπος ήρεμος και με πολύ καλή εικόνα σε φίλους και γνωστούς. "Έπιαναν τα χέρια του, έκανε τα πάντα, σε διακοσμητικά, ζωγραφισμένα, ξυλογλυπτική, αλλά και εργασίες διαφόρων ειδών", τονίζουν όσοι τον γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Και γι' αυτό το όμορφο "παρατσούκλι" που του επιφύλασσαν φωνάζοντας τον "ο καλλιτέχνης". 

screenshot-23.png

Στην κεντρική εικόνα ο Γιώργος σε εργασίες που συμμετείχε και άφησε το αποτύπωμα του μαζί με τους συναδέλφους του. 

Η κηδεία του έγινε σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και που πιστεύουμε οτι ακόμη και από τον ουρανό θα συμμαζεύει και θα καλλιτεχνεί! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ