close search results icon

Γιαννιτσά: Εγκαινιάστηκε η παιδική χαρά στον Άγιο Γεώργιο από τη ΔΕΔΑ και τον Δήμο Πέλλας

Τι ανέφεραν ο εμπορικός διευθυντής της επιχείρησης φυσικού αερίου Δ. Αυλωνίτης και ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος. 

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της παιδικής χαράς που κατασκεύασε η ΔΕΔΑ, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου, στα Γιαννιτσά. Η παιδική χαρά είναι δομημένη μεε πιστοποιημένο σύγχρονο εξοπλισμό και αποτελεί το αποτέλεσμα της άψογης συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, κάτι που τονίστηκε τόσο από πλευράς του Συντονιστή Διευθυντή Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΔΕΔΑ Δημήτρης Αυλωνίτης, όσο και ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

3-RIsjZ.jpg
18.jpg
16.jpg
15.jpg

«Επειδή η σχέση με μας με τη ΔΕΔΑ σφυρηλατήθηκε λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν με την άδεια εγκατάστασης κι επειδή και παρόλο που αυτό το έργο πολεμήθηκε στην κυριολεξία, έχουν κατασκευαστεί 27 χιλιόμετρα από την πρώτη φάση των 40 και το έργο θα ολοκληρωθεί, όπως ανέφερε και ο κ. Αυλωνίτης, στο τέλος του τρέχοντος έτους. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν της συνεργασίας με τη ΔΕΔΑ ζητήσαμε αυτήν την παιδική χαρά. Οι δημιουργίες τέτοιων σχέσεων ευνοούν και τις συνεργασίας και μέσα από τα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, να επενδύουν στις τοπικές κοινωνίες», σημείωσε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος με δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του τύπου.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι «η παιδική χαρά του Αγίου Γεωργίου είναι η 24η παιδική χαρά νέας τεχνολογίας για τον Δήμο Πέλλας, η οποία επιλέχτηκε να βρίσκεται στο κέντρο της πόλης με το σήμα της ΔΕΔΑ, είναι της ΔΕΔΑ και την ευχαριστούμε γι’ αυτό και θεωρώ ότι φαίνεται ήδη πως τα παιδιά έχουν αρχίσει και την ευχαριστιούνται. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το έργο που θα έχει έντονο περιβαλλοντικό αποτύπωμα που θα αλλάξει τη μορφή της περιοχής».

1-rhKvC.jpg
13-42eKT.jpg
20.jpg
5-frlpe.jpg

Ο Διευθυντής Ε.Δ. της ΔΕΔΑ Δημήτρης Αυλωνίτης ανέφερε οτι «η παιδική χαρά που παραδίδουμε στον Δήμαρχο Δήμου Πέλλας είναι η πιστοποίηση της εξαιρετικής συνεργασίας των δύο πλευρών αφενός, αφετέρου δίνουμε ένα ισχυρό μήνυμα για τη συνεχή παρουσία της ΔΕΔΑ στην τοπική κοινωνία. Αναγνωρίζουμε ότι το φυσικό αέριο είναι ένα έργο που δημιουργεί όχληση, όμως τα οφέλη του, όπως και αυτή η παιδική χαρά, θα μείνουν για πάρα πολλά χρόνια. Μέχρι τέλος του χρόνου το δίκτυο στην πόλη θα έχει ενεργοποιηθεί, μαζί μ’ αυτό και οι πρώτες συνδέσεις και στο ίδιο χρονοδιάγραμμα θα έχει ολοκληρωθεί και η κατασκευή του συνόλου του έργου».

Πρόσθεσε ότι «φυσικά δεν σταματάμε εδώ, υπάρχει ικανοποιητικός βαθμός ζήτησης στην πόλη, οπότε στο μέλλον θα προχωρήσουμε και σε επεκτάσεις, αναλόγως και την αύξηση της ζήτησης αυτής. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Δήμου Πέλλας για την πραγματικά εξαιρετική συνεργασία που είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχιστεί».

7-i8HBE.jpg
9-9qQkb.jpg

Στην εκδήλωση παρίστατο οι Αντιδήμαρχοι Χρ. Πασσαλής, Χρ. Βουτσάς και Αθ. Επιτροπάκης, ο Πρόεδρος του ΚΕΚΑΠΠΑ Μιχάλης Παναγιωτίδης, ανώτερα στελέχη της ΔΕΔΑ και κόσμος που, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εγκαινίων, άφησε τους μικρούς μας φίλους, τα παιδιά του, να πλημμυρίσουν την παιδική χαρά, κάτι που εδώ και πολλές μέρες αποτελεί ένα σημείο ατελείωτης και υπέροχης ψυχαγωγίας.

*Σε άλλο ρεπορτάζ του pellanews.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε και σε βίντεο της δηλώσεις τόσο του κ. Αυλωνίτη όαο και του κ. Στάμκου












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ